30.5 C
Budapest
July 8, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGNagyvilág

Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor húga rejtélyes üzenetet küldött az Egyesült Államoknak

Az Egyesült Államoknak óvatosabban kell értelmeznie a Phenjanból érkező jelzéseket, hogy ne csalatkozzon – üzente Washingtonnak kedden Kim Dzsong Un észak-koreai vezető befolyásos húga.

Az Egyesült Államok által dédelgetett téves elvárások még keserűbb csalódást okozhatnak

– idézte a KCNA phenjani hivatalos hírügynökség Kim Jo Dzsongot, aki az Észak-Koreát irányító kommunista Koreai Munkapárt propaganda- és agitációs osztályának vezetője. Szerinte az Egyesült Államok úgy értelmezi a helyzetet, hogy magát nyugtassa.

Kim Jo Dzsong feltehetően arra reagált, hogy Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója vasárnap az amerikai ABC televíziónak adott interjújában azt mondta: a washingtoni kormányzat érdekesnek találta Kim Dzson Un kijelentését arról, hogy Phenjan kész a párbeszédre és a szembenállásra is az Egyesült Államokkal.

Világos jelzést várunk Phenjantól arra, vajon készen állnak-e rá, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek és elinduljunk ebbe az irányba

– fogalmazott Sullivan.

Amerikai szakértők úgy értékelték Kim kijelentését, hogy Phenjan kitart a kivárás taktikája mellett, és nem provokálja az új amerikai kormányt.

Sung King, az Egyesült Államok észak-koreai különmegbízottja hétfőn azt mondta, hogy bárhol és bármikor feltételek nélkül hajlandó találkozni észak-koreai illetékesekkel, és mihamarabb a pozitív választ Phenjantól.

The post Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor húga rejtélyes üzenetet küldött az Egyesült Államoknak first appeared on 24.hu.

Related posts

2020-ban fedezték fel a világ legrondább orchideáját

MOCOHU

Elkötötte az üldözéséről közvetítő tévések autóját, majd belehajtott vele egy rendőr kocsijába

MOCOHU

Készüljön, mert 36 fok is lehet csütörtökön

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This