26.2 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
elhunytKultúraMAGYARORSZÁGmeghaltpaul cattermoles club 7

Meghalt az S Club 7 egyik énekese, Paul Cattermole

46 éves korában váratlanul elhunyt a fiú- és lánycsapatokat ötvöző, ezredforduló idején Magyarországon is népszerűnek számító popcsapat, az S Club 7 egyik énekese, Paul Cattermole.

Az egykori tinisztár halálhírét a családja jelentette be. Közleményükben azt írják, hogy csütörtökön találtak rá a Dorsetben található otthonában, és még aznap halottnak nyilvánították. A halál okát nem közölték, de a rendőrség megerősítette, hogy nem voltak gyanús körülmények – írja a Guardian.

Az S Club 7 tagjai az alábbi közleménnyel reagáltak zenésztársuk elvesztésére:

Paul testvérünk halála mélyen lesújtott minket. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák a mély szomorúságot és veszteséget, amit mindannyian érzünk. Nagyon szerencsések voltunk, hogy az életünk része volt, és hálásak vagyunk a csodálatos emlékekért. Nagyon fog hiányozni mindannyiunknak. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a családja és a zenekar magánéletét ebben az időszakban.

Fryderyk Gabowicz / picture alliance / Getty Images Az S Club 7 tagjai 2000-ben, karrierjük csúcsán, középen Paul Cattermole.

A hertfordshire-i születésű énekes az S Club 7 nemrégiben bejelentett újraegyesülésében is részt vett volna, a Daily Mail pedig szerdán még lesifotót is közölt róla, amin úgy tűnt, jó egészségnek örvend.

A popcsapatnak négy olyan slágere is volt, amivel listavezetővé váltak Nagy-Britanniában – például a Don’t Stop Movin’ és a Bring It All Back című dalok –, és több tinédzsereknek szóló sorozatban is saját magukat alakították. A slágereknek és a sorozatoknak köszönhetően pedig akkoriban hazánkban is nagyon népszerűek voltak.

The post Meghalt az S Club 7 egyik énekese, Paul Cattermole first appeared on 24.hu.

Related posts

Több mint 22 ezer európai jelentkezett űrhajósnak

MOCOHU

A Meki dolgozója azt kéri, ne legyünk bunkók, különben ilyen lesz a krumplink, amit kapunk

MOCOHU

Svédország véletlenül rakétát lőtt át Norvégiába

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This