15.2 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
asusMAGYARORSZÁGTech

ASUS Zenbook S 13 OLED: Tökéletességre hangolva

Az elmúlt években a vékony és könnyű laptopok általában több kompromisszummal jártak, a mindössze 1cm vékony és alig 1kg súlyú ASUS Zenbook S 13 OLED azonban káprázatos OLED kijelzővel, újgenerációs hardverekkel és rengeteg egyedi megoldással mutatja meg, hogy minimális környezeti hatás mellett is lehet kiemelkedőt alkotni.

Fenntartható tökéletesség

A fenntarthatóság mindig kiemelkedően fontos pont a Zenbook modellek tervezésénél, a Zenbook S 13 OLED esetében azonban rendkívül különleges megoldásokkal álltak elő a mérnökök. A különleges bazaltszürke (Basalt Gray) és a már jól ismert éjkék (Ponder Blue) színeket a természet ihlette, a gyártási folyamatok megreformálása pedig annak védelmét szolgálja. A már megszokottan tartós magnézium-alumínium ötvözetből készült készülékházat a speciális eljárással készülő, minden esetben egyedi dizájnt eredményező alumínium-oxid kerámia fedlap teszi igazán egyedivé.

Asus

Az ASUS-exkluzív folyamat nem igényli nehézfémek, erős savak vagy szerves vegyületeket használatát, az árnyalatok, a porozitás és a textúra további finomhangolása pedig hő és elektromosság segítségével történik, így minden egyes modellnél egyedi végeredményt kapunk, tehát nem létezik két teljesen egyforma Zenbook S 13 OLED. Ezek a komponensek élettartamuk végét elérve teljességgel újrahasznosíthatók, ahogy a felelősségteljesen kezelt erdőkből, ellenőrzött faanyagból és újrahasznosított forrásokból készült csomagolás is.

A hangszórók és billentyűsapkák Ocean-bound minősítésű, illetve fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból formálódtak, a váz kialakításához pedig újrahasznosított posztindusztriális alumíniumot használtak a mérnökök, így a Zenbook S 13 OLED a valaha készült legkörnyezetbarátabb Zenbook. Mindezek mellett a laptop bizonyítottan készen áll a való világra, hiszen rengeteg másik ASUS modellhez hasonlóan megfelel a szigorú amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, mely azt is jelenti, hogy 12 szigorú tesztelési módszernek és 26 kemény vizsgálati eljárásnak alávetve sem rezzent.

Asus

Kompromisszummentes teljesítmény, határtalan szórakozás

A minden eddiginél könnyebb és vékonyabb kialakítás ellenére a Zenbook S 13 OLED sokoldalúságát a legmodernebb hardverek, a kiváló csatlakoztathatóság és a csodás OLED kijelző garantálja. A 13. generációs Intel® Core™ i7-es processzor elődjeinél nagyobb teljesítményre és hatékonyabb energiafelhasználásra képes, így a kitartó munka után az egésznapos szórakozás is garantált. A 85%-os kijelző-készülékház arány és a 16:10-es képarány teret enged a vadonatúj ASUS Lumina OLED kijelzőnek, mely színhű megjelenítésével akár a professzionális munkához is kiváló, a Dolby Vision támogatás pedig a Dolby Atmos hangrendszerrel párosítva eddig nem tapasztalt élményeket tár a felhasználók elé.

A két ultragyors Thunderbolt 4 USB-C port támogatja a gyorstöltést (49 perc alatt 70%-ig) és rengeteg egyéb kiegészítő gyors kapcsolódását biztosítja. A klasszikus USB-A és 3,5mm-es jack-csatlakozó mellett még egy HDMI port is helyet kapott a gép oldalán, így a Zenbook S 13 OLED minden otthoni és irodai környezetre felkészült. A virtuális megbeszélések során a Full HD-s, Windows Hello támogatással is rendelkező ASUS AiSense kameratechnológia és az AI zajszűrés biztosítja a kristálytiszta kép- és hangélményt.

A már Magyarországon is elérhető, ultravékony és szuperkönnyű Zenbook S 13 OLED laptop megkönnyíti a mindennapokat.

The post ASUS Zenbook S 13 OLED: Tökéletességre hangolva first appeared on 24.hu.

Related posts

Esélyes, hogy Dua Lipa díjátadós szettjét Amy Winehouse inspirálta

MOCOHU

Dua Lipa lifestyle márkát hozott létre

MOCOHU

Németek utaznak Moszkvába, hogy beoltassák magukat Szputnyikkal

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This