7 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amber heardMAGYARORSZÁGSzórakozás

Úgy tűnik, Amber Heard Spanyolországban kezdett új életet a rágalmazási persorozat után

Majd’ egy évvel ezelőtt a nemzetközi sajtóban és a közösségi oldalakon is hatalmas visszhangja volt a Johnny Depp kontra Amber Heard rágalmazási persorozatnak.

2022 júniusában a bíróság ítéletet hirdetett, e szerint Amber Heard szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg férje jó hírnevét, így 10 millió dolláros kártérítést ítéltek meg a színésznek – Deppet ugyancsak kétmillió dolláros sérelemdíj megfizetésére kötelezték a volt felesége javára, mivel a döntésük szerint ő is becsületsértést követett el az Aquaman sztárja ellen.

Az ítélet bizonyos pontjai ellen mindkét híresség fellebbezett, míg végül decemberben peren kívül egyeztek meg egymással. Erről Amber Heard tájékoztatta a világot az Instagram-oldalán keresztül, ahová azóta sem posztolt.

A színésznő tavaly nyáron vált meg a Yucca Valley-ban található sivatagi villájától, 1.1 millió dollárért adott túl az ingatlanon, amit annak idején 570 ezer dollárért vásárolt meg.

Az év őszét követően több spanyol városban is látták, kezdetben az a hír járta, csak pihenni utazott Európába. A Daily Mail rovatvezető újságírója, Alison Bishoff viszont a minap arról írt, hogy információ szerint Amber Heard a spanyol fővárosban, Madridban telepedett le a kislányával, Oonagh Paige-dzsel.

Spanyolul is beszél, és boldog ott, a zajtól távol neveli a lányát. Nem hiszem, hogy egyhamar visszatérne a munkába vagy Hollywoodba, de valószínűleg megteszi majd, ha eljön az idő a megfelelő projekthez

– mondta Heard egyik barátja Bishoff érdeklődésére.

A Page Six pénteken fotókat is közölt a színésznőről, melyek Madridban készültek: ezeken a lányával és egy ismeretlen nővel szerepel.

Amber Heard gyereke 2021 nyarán született meg, béranya hozta világra a kislányt.

Kapcsolódó
Amber Heardnek gyereke született

Béranyától.

The post Úgy tűnik, Amber Heard Spanyolországban kezdett új életet a rágalmazási persorozat után first appeared on 24.hu.

Related posts

Dupla annyi lehet a libahús, a csirkecomb pedig már 61 százalékkal drágább, mint tavaly

MOCOHU

Palvin Barbara megszerezte a jogsit és úgy tűnik, hogy egy Tesla lett az első autója

MOCOHU

Bár alapvetően nagyon tetszett az énekesnőnek a babájának adott név, később jó okból megváltoztatták

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This