17.3 C
Budapest
May 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
budapestMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kedvezményekkel, programlehetőségekkel és friss hírekkel vár az ÉnBudapestem applikáció!

Az applikáción keresztül Budapest egészen új arcait ismerhetjük meg: közelebb kerülnek hozzánk a főváros kulturális intézményei, és olyan szolgáltatásokról kaphatunk hírt, amelyekről elképzelhető, hogy eddig nem is hallottunk. De nem csak ezért éri meg letölteni az appot! A regisztrációval ugyanis jogosultak leszünk mindenféle kedvezményre, amelyeket beválthatunk valamelyik fővárosi fenntartású intézményben.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatunk bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

2023.04.29. Budapesti majális a Városháza parkban.

Az ÉnBudapestem app elérhető iOS és Android alapú telefonokon. A regisztráció ingyenes, de csak budapesti lakcímmel lehetséges, hiszen az alkalmazás célja, hogy a városlakók kiélvezhessék városuk nyújtotta szórakozási és kulturális lehetőségeket.

A gazdasági válság mindannyiunk életét felborította. A Fővárosi Önkormányzat intézményeit kevesebben látogatták az elmúlt időszakban, hiszen a városlakók is nehéz helyzetbe kerültek. De az ÉnBudapestem applikációval most újra elérhetővé válik a kultúra, a kikapcsolódás és a szórakozás, valamint a regisztrálók mindig számíthatnak időszakos kedvezményekre, ajándékokra.

 

Töltsd le telefonodra az applikációt! Regisztrálj, és használd ki a 150 éves város nyújtotta szórakozási lehetőségeket! Fedezd fel újra Budapestet!

Bővebb információ: https://enbudapestemapp.hu.

Kezedben a főváros! – animációs videó:

The post Kedvezményekkel, programlehetőségekkel és friss hírekkel vár az ÉnBudapestem applikáció! first appeared on 24.hu.

Related posts

Egy ember meghalt az alsóörsi hármas karambolban

MOCOHU

Kést rántott, és megvágta ismerőse nyakát

MOCOHU

4,3 millióan regisztráltak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This