19.4 C
Budapest
May 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbontáskazinczy utcaMAGYARORSZÁGspanyol turistatégladarabokturista

Megsérült egy spanyol turista a Kazinczy utcában, mert tégladarabok zuhantak rá

Megsérült egy spanyol turista Budapesten, a Kazinczy utcában – tudta meg az Index. A lap szerint az utcában éppen egy épületet bontanak, ahonnan törmelék zuhant a spanyol nőre, akivel két gyermeke is ott volt.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője közölte, hogy csütörtök délután érkezett a bejelentés hozzájuk, miszerint kidőlt egy bontás alatt álló épület egyik fala, és tégladarabok hullottak a járdára a budapesti Kazinczy utcában. Kisdi Márk Máté százados elmondta, hogy a fővárosi tűzoltók a helyszínre érkeztek, ahol kordonszalaggal elkerítették az épületet, majd értesítették a társhatóságokat.
Az Országos Mentőszolgálat az Indexnek azt válaszolta, hogy a helyszínről egy középkorú nőt a helyszíni ellátást követően végtagsérülésekkel vittek kórházba.
Megkeresték a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan azt válaszolták, hogy csütörtökön 14 óra 45 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy egy VII. kerületi ingatlan bontási munkálatai közben kidőlt egy fal, és egy 45 éves nő könnyebben megsérült. Az esettel kapcsolatban a VII. Kerületi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást, ismeretlen tettes ellen. Gyanúsított kihallgatás idáig nem történt – tették hozzá.The post Megsérült egy spanyol turista a Kazinczy utcában, mert tégladarabok zuhantak rá first appeared on 24.hu.

Related posts

Elon Musk Ukrajna rendelkezésére bocsátotta a műholdjait

MOCOHU

Megütöttek egy utast a 9-es buszon, mert nem volt rajta maszk

MOCOHU

Claudia Schiffer 21 évvel a visszavonulása után újra a kifutóra lépett

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This