17.3 C
Budapest
May 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
diktálásGazdasággázszámlaMAGYARORSZÁGmvmrezsi

Most a diktálós fogyasztók kaphattak a vártnál jóval nagyobb gázszámlát

Nyáron számoltunk be arról, hogy brutális összegű gázszámlát kaphattak az átalánydíjasok, akkor is, ha átlag alatt fogyasztottak, és le is vezettük, mi lehetett ennek az oka.
Az RTL Híradó most arról tudósít, hogy ősszel a diktálós fogyasztók egy része szembesült a vártnál jóval magasabb gázszámlával. Az egyik nyilatkozó
tavaly októberben 85 köbméter gázért 11 ezer forintot fizetett, míg egy évvel később alig valamivel többért, 89 köbméterért már 28 ezret számláztak ki neki.
A megszólaltatott szakértő szerint ennek oka az MVM az átlagfogyasztó számára követhetetlen számlázási módszere.
Az MVM elismerte, hogy többen kaptak magasabb összegű számlát, de csak havi diktálós fogyasztók. Azt írták, az idén a fűtési időszak kezdete eltolódott, ezért a számlák azonos fogyasztás mellett is nagyobb arányban tartalmazhatnak versenypiaci költséget tükröző árat, mint tavaly ilyenkor. Azok, akik nem tudják egyben kifizetni a magasabb összegű számlát, az ügyfélszolgálaton jelezhetik ezt. Az állami cég ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az egész évre járó kedvezményes gázmennyiség nem veszik el.The post Most a diktálós fogyasztók kaphattak a vártnál jóval nagyobb gázszámlát first appeared on 24.hu.

Related posts

Jetpack-ruhát tesztel a brit rendőrség

MOCOHU

Beer Miklós: El kell fogadnunk őket és segítenünk kell, hogy megtalálják a helyüket, az viszont zavar bennünket, ha az LMBTQ propagálásával találkozunk

MOCOHU

A WizzAir utasszállítója érkezik Budapestre Afganisztán szomszédságából

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This