14.2 C
Budapest
May 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
gyerekhalálkalifornialövöldözésMAGYARORSZÁGNagyvilág

Lövöldözés volt Kaliforniában, egy gyerek is meghalt

Négy ember, köztük egy gyerek vesztette életét a kaliforniai Los Angeles mellett egy helyi idő szerint szerdán történt lövöldözésben, többen megsérültek, köztük a gyanúsított is – írja az MTI.

A Los Angelestől mintegy 48 kilométerrel délkeletre található Orange város egy irodaházában történt lövöldözés kevesebb mint egy hónap alatt a harmadik hasonló eset az Egyesült Államokban.

A hatóságok egyelőre nem közölték a kórházba szállított feltételezett elkövető lehetséges indítékát.

Alig két hete Georgia állam fővárosából, Atlantából jelentettek lövöldözést. Ott a támadó agyonlőtt nyolc embert, köztük hat ázsiai származású nőt. Felmerült, hogy az elkövetőt rasszista indíték vezérelte, de a rendőrség végül azt közölte, hogy nem erről lehetett szó. A 21 éves, fehér bőrű tettes masszázsszalonokban gyilkolt. A rendőrség szerint feltehetően valamilyen “szexuális függőségben” szenvedett, és nem kizárt, hogy járt is korábban ezekben a helyiségekben vagy hasonló szalonokban.

A múlt héten a Colorado állambeli Boulderben 10 ember halt meg egy áruházi fegyveres incidensben, köztük a riasztás után elsőként helyszínre érkező rendőrök egyike.

The post Lövöldözés volt Kaliforniában, egy gyerek is meghalt first appeared on 24.hu.

Related posts

Ezért ne vegyél bringát hentestől!

MOCOHU

Letartóztattak hétfőn egy ismert orosz ellenzékit

MOCOHU

A nap legfontosabb hírei – 2021. május 24.

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This