14.7 C
Budapest
May 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
acb ligafc barcelonahanga ádámkosárlabdaMAGYARORSZÁGreal madridspanyol kosárlabda bajnokságSport

Hanga Ádámék elverték a Real Madridot

Vasárnap este a spanyol kosárlabda bajnokság döntőjének első meccsén, a madridi WiZink Centerben a Barcelona 89-75-re legyőzte a madridiakat. Hanga Ádám 17,5 percet töltött a pályán, ezalatt hat ponttal, hat lepattanóval és két assziszttal járult hozzá a sikerhez. Íme az összefoglaló:

Hazai pályán a Real kezdett jobban, az első negyedben öt ponttal elhúzott (20-15). A Barca a második negyedben (16-18) megközelített ellenfelét, majd a harmadik negyedben (16-29) ellépett tőle. Mivel a vendégek az utolsó felvonást is behúzták (23-27), végül tök simán húzták be az első meccset.

Kapcsolódó
Hanga Ádám: A mi problémáink eltörpülnek ahhoz képest, ahogy a Covid az átlagemberek életére hatott

Pénteken kezdődik a kosárlabda Euroliga négyes döntője Kölnben, ahol minden bizonnyal pályára lép Hanga Ádám is. Begyűjtendő trófeákról, esélyekről, Covidról, kollektív szerződésről és Pau Gasolról is beszélgettünk a Barcelona csapatkapitány-helyettesével.

Hangáék ezzel lépéselőnybe kerültek a két győzelemig tartó bajnoki döntőben. A második mérkőzésre szerdán, Barcelonában, a Palau Blaugranában kerül sor.

Kapcsolódó
Hanga Ádám: Az apám nem azért talált rám 25 év után, mert a fia vagyok, hanem mert sokat keresek

Tisztában van vele, hogy itthon csak NBA-bajnokként lehetne az Év sportolója, viszont az amerikai kalandnak már nem érzi a realitását. Gerard Piqué és Shakira a szomszédja, de tudatosan figyel arra, hogy a róla szóló hírekben ne az legyen a téma, milyen autóval jár. Interjú.

The post Hanga Ádámék elverték a Real Madridot first appeared on 24.hu.

Related posts

Emberevő, szőrös nőkkel harcolt Nagy Sándor

MOCOHU

Hózáporok várhatók vasárnap

MOCOHU

Anger Zsoltról már az olasz filmesek is tudják, hogy jól főz

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This