19.7 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
baseballbaseball stadiondrakejohanna leialos angeles dodgersMAGYARORSZÁGrandevúSzórakozás

Egy légi felvétel buktatta a Los Angeles-i baseballcsapat üres stadionjában romantikusan vacsorázó Drake-et

A God’s Plan előadója egy privát vacsorát adott a Los Angeles Dodgers nevű baseballcsapat stadionjában csütörtök este. A meghitt randiról azért lehet tudni, mert egy helyi híradóstáb helikopteréről kiszúrta a párt – írja az NBC Los Angeles.

A lenti Twitter-bejegyzésekben két fotó és egy videó is látható az üres stadionban fehér terítővel letakart asztalnál vacsorázó kanadai rapperről és partneréről, aki a TMZ szerint egy 40 éves, Johanna Leia nevű modell és valóságshow-szereplő. A portál azt is tudni véli, hogy a pár már egy ideje randizgat.

A bulvárportál szerint a nő fia, a Sierra Canyon High School kosársztárja, a UCLA-re, majd a tervek szerint az NBA-be készülő Amari Bailey, aki jelenleg egy csapatban játszik LeBron James fiával, Bronny Jamesszel.

Drake június 18-án Johanna és Michael B. Jordan mellett ült egy Sierra Canyon-meccsen, és még meg is próbált vitatkozni a bíróval a csapat nevében egy ítéletről.

A privát randevún a Dodgers kispadján kívül egy fehér asztalt állítottak fel. Az asztalon több csokor virág és több tál volt, amelyekből a pár vacsorázhatott. Még egy privát csapos is volt a közelben, aki bármilyen italt elkészített, amit csak akartak.

Az NBC LA nek nyilatkozó források szerint a csütörtök esti zártkörű vacsora részeként a pár a nevükkel ellátott, egyedi Dodger-mezeket is kapott. A rapper azután tudta ezt beadni, hogy nemrég jelentős adományt tett a regnáló világbajnoknak számító Dodgers jótékonysági szervezetének.

Drake a közeli Calabasasban él, és a szomszédai a Kardashian-család tagjai. Talán még az ötletet is Kim Kardashian exférjétől, Kanye Westtől vette, aki a San Franciscó-i AT&T Parkban tartott zártkörű rendezvényen kérte meg az exe kezét.

A Dodgers csütörtök este azért nem használta a hazai stadionját, mert a Miami Marlins elleni négymeccses sorozat befejezésével volt elfoglalva idegenben. A Dodgers 6-1-re nyerte a mérkőzést, de összességében négyből háromszor kikapott.

The post Egy légi felvétel buktatta a Los Angeles-i baseballcsapat üres stadionjában romantikusan vacsorázó Drake-et first appeared on 24.hu.

Related posts

Svédország átgázolt a hajrára széteső magyar kéziválogatotton

MOCOHU

Bezártak egy francia állatkertet, miután kiszabadult egy farkasfalka

MOCOHU

360 forintba került egy euró péntek este

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This