22.1 C
Budapest
May 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
covidcovid-19jennifer anistonkoronavírusMAGYARORSZÁGmaszkviselésoltásellenesoltásellenességSzórakozásvakcinavédőoltás

Jennifer Aniston kizárt jó pár embert az életéből a covid elleni oltás miatt

Jennifer Aniston az amerikai InStyle magazinnak mesélt arról, hogy az utóbbi időben több emberrel is meg kellett szakítania a kapcsolatot, mert ezek az ismerősei nem hajlandóak beoltatni magukat a koronavírus ellen – írja a People.

Még mindig van egy nagy csoportnyi ember, akik oltásellenesek, vagy egyszerűen nem hallgatnak a tényekre. Ez igazi szégyen

– fogalmazott az 52 éves, Golden Globe-díjas színésznő a lap szeptemberi címlapinterjújában.

„Éppen most veszítettem el néhány embert a heti rutinomból, akik megtagadták [az oltást] vagy nem közölték [hogy beoltották-e őket], ami sajnálatos volt” – mondta Aniston, majd azzal folytatta folytatta, „úgy érzem, erkölcsi és szakmai kötelességed tájékoztatni, hiszen nem vagyunk mindannyian bebábozódva, de nem is vagyunk minden egyes nap megvizsgálva sem.

Trükkös a dolog, mert mindenkinek joga van a saját véleményéhez – de sok véleményen nem érzem, hogy bármi máson alapulna, mint pustán  a félelmen vagy a propagandán.”

A járványvédelmi intézkedések szószólója

Aniston a világjárvány 2020. márciusi kezdete óta a társadalmi távolságtartás és más óvintézkedések önkéntes szószólója. Tavaly júniusban például arra kérte 37,7 millió követőjét, hogy viseljenek maszkot – emlékeztet a People. „Ezt az egyszerű és hatékony ajánlást az emberek életének rovására politizálják át. És ennek tényleg nem kellene vitának lennie” – írta akkor az Instagramon.

Jóbarátok sztárja egy hónappal később tovább sürgette az arcmaszkok használatát, amikor elárulta, hogy az egyik barátját, Kevint kórházba szállították, mert elkapta a koronavírust. „Gondoljatok csak azokra, akik már szenvedtek ettől a szörnyű vírustól” – szól a bejegyzés képaláírása egy olyan fotó alatt, amelyen a férfi gépekre kötve látható. „Tedd meg a családodért. És legfőképpen magadért. A Covid minden korosztályt érint” – folytatódik a bejegyzés.

A színésznő a világjárványra és a társadalmi távolságtartás hiányával magyarázta azt is, hogy a Jóbarátok: Újra együtt több hónapot csúszott.

„Sajnos nagyon szomorú, hogy újra el kellett költöztetnünk” – mondta Aniston egy évvel ezelőtt a Deadline-nak.

Az volt a kérdés: «Hogyan csináljuk ezt élő közönséggel?» Ez nem egy biztonságos időpont. Pont. Ez a lényeg. Nem biztonságos az időzítés.

A különkiadást – amit nemrégiben Emmy-díjra jelöltek – végül tavasszal nézhették meg először a rajongók.

Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát

A Jóbarátok: Újra együtt legjobb pillanatai, amikor nem történik semmi különös, csak hagyják közösen emlékezni a megilletődött szereplőket a kultikus díszletben.

The post Jennifer Aniston kizárt jó pár embert az életéből a covid elleni oltás miatt first appeared on 24.hu.

Related posts

Szükség lehet emlékeztető oltásra az egyadagos Janssen után is, de senki nem tudja, milyen

MOCOHU

Befuttatta Michael Jacksont, de elhitte magáról, hogy ő is rocksztár

MOCOHU

Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This