22.1 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbudapestdeutsch tamáskarácsony gergelyMAGYARORSZÁG

Deutsch egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontárnak nevezte Karácsonyt

Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.

Így szól a fővárosi dugók miatt indított plakátkampány, amire Deutsch Tamás most a Facebookon reagált és természetesen elővette Karácsony Gergelyt is. Pontosabban csak őt.

A fideszes politikus úgy kezdte a posztot, legyünk nagyvonalúak és fogadjuk el egy pillanatra a propaganda modoros metaforáját kiindulópontnak: egy lakásfelújítás (a saját otthonunk) is tényleg komoly feladat, hát még a közös otthonunk (Budapest) bonyolult beruházásainak megvalósítása.

Karácsony Gergely viszont számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni). Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a „közös otthonunk felújítását” képes lenne megcsinálni?

– tette fel a kérdést Deutsch, aki egy képet is mellékelt a Karácsony otthonában lógó körtéről.

Úgy folytatta: ez a kimódolt hirdetési szöveg, szándéka ellenére, tökéletes pontossággal mutatja meg, hogy a Főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához.

Mert ugye „Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.”. De ha a közös otthonukban a felújítást egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja, akkor annak csak ilyen gigakáosz lehet a vége

– zárta a bejegyzést.

The post Deutsch egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontárnak nevezte Karácsonyt first appeared on 24.hu.

Related posts

Szájer József már nem Sopron díszpolgára

MOCOHU

Vilmos herceg gyerekei képeslapokat készítettek Diana hercegnének anyák napja alkalmából

MOCOHU

Meghalt Abdel-Azíz Buteflika

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This