17.7 C
Budapest
May 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyMAGYARORSZÁGpostasúlyos testi sértésszeged

Arcon rúgtak egy nőt a szegedi postán, mert előre furakodott

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben, akik tavaly április elején egy összeverekedtek az egyik szegedi postán. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy belvárosi postahivatal bejáratánál várakozott az élettársával. A járványügyi intézkedések miatt egyszerre csak négy ügyfél tartózkodhatott az ügyféltérben.

Ekkor egy nő beelőzte a sort,majd beállt az egyik ablakhoz. Már kifelé jött az ügyintézés után, mikor a férfi elkezdett fotókat készíteni róla a telefonjával, ezért a nő az arcába köpött.

A férfi erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd köztük kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki. A nő egy kukafedelet is a férfihoz vágott. A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a verekedést, de nem járt sikerrel, és ő és a másik nő is földre került. A férfi ekkor az arcon rúgta a földön lévő nőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A balhénak a biztonsági személyzet közbelépése vetett véget.

Vádiratában a járási ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel, míg a nőt garázdasággal vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette.

The post Arcon rúgtak egy nőt a szegedi postán, mert előre furakodott first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem hosszabbították meg az AstraZenecával az unió szerződését

MOCOHU

Titokzatos égi jelenséget figyeltek meg Amerikában

MOCOHU

Bartha Sylvia Marilyn Monroe-nak öltözött, és tényleg nagyon hasonlít rá

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This