25.3 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bizottságiskolaMAGYARORSZÁGnigériaszenátusSzórakozásszületés

A nigériai korrupcióellenes bizottság tagja lett, aki előbb járt iskolába, mint hogy megszületett

Nigériában a szenátus megválasztotta a Gazdasági és Pénzügyi Bűncselekmények Bizottságába Yahaya Muhammadot, aki az életrajza szerint már egy évvel azelőtt megkezdte általános iskolai tanulmányait, hogy megszületett volna – írta a Daily Trust. Rajta kívül négy új, az ország elnöke által jelölt tagot választottak be.

A szervezetet vezető szenátor, Suleiman Abdu Kwari a megválasztásuk előtt arról beszélt, hogy miután a bizottság megvizsgálta a jelöltek adatait, örömmel látta, hogy rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, fedhetetlenséggel, szakmai hozzáértéssel és szorgalommal, ami szükséges a feladatuk ellátásához.

Egy szenátor, Hassan Hadejia a jelöltek megválasztása előtt még felhívta kollégái figyelmét, hogy Alhaji Yahaya Muhammad önéletrajzában több gond is van.

  • Egyrészt előbb járt már iskolába, mint hogy megszületett volna,
  • aztán kétszer is járt tanárképző főiskolára és közben közigazgatás-tudományi főiskolára is.

Hadejia arra kérte az elnököt, ha csak tipológiai hibákról is van szó, érdemes lenne kijavítani, mielőtt megválasztanák Muhammadet.

A szenátus elnökhelyettese, aki vezette az ülést, azonban figyelmen kívül hagyta a panaszokat és szavazásra bocsátotta a jelöltek megválasztását.

The post A nigériai korrupcióellenes bizottság tagja lett, aki előbb járt iskolába, mint hogy megszületett first appeared on 24.hu.

Related posts

Pressman amerikai nagykövet az ukrán határra utazott

MOCOHU

Csendháborítás miatt lett vége egy néma diszkónak

MOCOHU

Erőteljes a brit Covid-mutáció jelenléte Pozsonyban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This