18.5 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldelőválasztáselőválasztás 2021karácsony gergelyMAGYARORSZÁGmárki-zay pétertóth csabavisszalépés

Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót

Vannak nagy számban emberek, akik eddig a Fideszre szavaztak, de ha én leszek a közös miniszterelnök-jelölt, akkor az összefogásra fognak

– többek között ezt mondta MárkiZay Péter az ATV Fórumában, ahol a mögöttünk hagyott kaotikus napokat értékelte.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje ismét elmondta a már szerdán emlegetett frázisát, miszerint közvélemény-kutatások formájában megérkezett Karácsony Gergely villamosa, és ehhez kapcsolódóan elmondta azt is, hogy a Publicus felmérései nem függetlenek, mivel azokat Karácsony és az MSZP rendeli meg, ellenben a Medián kutatásával, amire bátran lehet támaszkodni.

Márki-Zay néhány kulisszatitkot is elárult a szerdai eseményekről. Elmondása szerint abban állapodtak meg Karácsonnyal, hogy szerda este hatkor tárgyalnak, ott hoznak közösen döntést, amit majd csütörtök délelőtt bejelentenek. Ezt a megállapodást szegte meg Karácsony Gergely, amikor szerda délután sajtótájékozatatót tartott.

Ellenfeléről azt mondta, továbbra is szimpatikus a személye, a választók ugyanakkor nem fogják elhinni, hogy hitelessen elszámoltatna egy olyan ember, aki

Tóth Csabával együtt vezette Zuglót.

Márki-Zay szerint nem hiúsági, hanem stratégiai és nemzetpolitikai kérdéssel állnak szemben, és most az a legfontosabb, hogy legyőzzék először Dobrev Klárát, aztán meg Orbán Viktort. A hódmezővásárhelyi polgármester egyébként beszélt Dobrev Klárával, de nem jutottak túl sokra, mert a DK jelöltje továbbra is biztos benne, hogy ő lehet az egyetlen olyan kihívó, akinek valódi esélye van Orbán Viktorral szemben.

The post Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót first appeared on 24.hu.

Related posts

Nyolc hónap után először követelt halálos áldozatot a koronavírus Kínában

MOCOHU

DWTS: Détár Enikő kiesett, Gabriela Spanic jutott az elődöntőbe

MOCOHU

Elképesztő mértékben drágult egy sor építőanyag

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This