11.8 C
Budapest
May 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldelismeréshorgászatMAGYARORSZÁGmohoszsemjén zsolt

Horgászatért érdemérmet kapott Semjén Zsolt a Mohosz-tól

Társadalmi érdek a horgászok támogatása, egyesületük méltó elismerése – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) pénteki rendezvényén Budapesten, ahol Semjén a Horgászatért érdemérmet vehette át a szervezet elnökétől.

Szűcs Lajos a rendezvényen megköszönte a több évre visszanyúló támogatást, valamint a vadászati és horgászati érdekképviseletek között létrehozott együttműködést. A Mohosz indoklása szerint az elismerést a nemzeti horgászsport támogatása, és a jogalkotási támogatás miatt ítélték oda. Kiemelték, hogy a belföldi horgásztörvény a legkorszerűbbek közé tartozik Európában, Magyarország pedig a horgászsportban vezeti az édesvízi világranglistát.

Köszönő beszédében Semjén Zsolt egyedülállónak nevezte a magyar horgászok sportteljesítményét, és méltatta társadalmi szerepvállalásukat. A miniszterelnök-helyettes az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerének tekinti, hogy megszűnt a kereskedelmi halászat az állami tulajdonú, természetes vizeken, amelyek így horgászati kezelésbe kerülhettek.

The post Horgászatért érdemérmet kapott Semjén Zsolt a Mohosz-tól first appeared on 24.hu.

Related posts

Szlovákiában eltörlik a vészhelyzetet és a kijárási tilalmat szombattól

MOCOHU

Beatrix hercegnő első gyerekével terhes

MOCOHU

Lisa Kudrow gyereke egy ideig azt hitte, hogy Jennifer Aniston az anyja

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This