22.8 C
Budapest
May 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetberlinberlinih holokauszt emlékműholokauszt emlékműMAGYARORSZÁGNagyvilágturistazuhanás

Lezuhant egy férfi a berlini holokauszt emlékműről

Súlyosan megsérült egy fiatal olasz férfi vasárnap hajnalban Berlinben, miután lezuhant a német főváros holokauszt emlékművénk egyik részét képező födémről.

A történtekről az Independent számolt be, ők azt írják, a 21 éves turista több métert zuhant, súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba.

A baleset körülményeit egyelőre vizsgálja a rendőrség. A helyi média szerint a baleset az emlékmű egy kivilágítatlan részén történt, a zuhanás oka pedig az volt, hogy a férfi alábecsülte a távolságot és leugrott a födémről.

A 2005-ben megnyílt, összesen 2700 szürke betonlapból álló emlékművet a turisták éjjel-nappal látogathatják Berlinben. Ennek tükrében a látogatóknak a saját biztonságuk miatt többek között attól is tartózkodniuk kell, hogy egyik építményről a másikra ugráljanak. Ezt hagyta figyelmen kívül az olasz turista, ami minden bizonnyal a rendőrség figyelmét sem kerüli el.

A berlini emlékművel legutóbb akkor foglalkozott a német média, amikor a város rendőrfőnöke kért nyilvánosan bocsánatot, amiért a rendőrök az emlémű egyik részén fekvőtámaszoztak.

The post Lezuhant egy férfi a berlini holokauszt emlékműről first appeared on 24.hu.

Related posts

Közmunkát kapott a futó, aki hamis papírokkal bizonygatta, hogy nem doppingolt

MOCOHU

Michael J. Foxnak van egy ciki sztorija Diana hercegnével

MOCOHU

Vásároljunk tartós élelmiszereket az online szupermarketben! (X)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This