15.6 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
KözéletlidlMAGYARORSZÁG

Spórolás, csak egyszerűen

A Lidl Magyarország mindig is szem előtt tartotta, hogy a bevásárlásnál ne kellejen választanunk a minőség és a jó ár között. Küldetése, hogy a lehető legjobbat nyújtsa a vásárlóinak, vagyis a minőség, frissesség, az egészségesség és a kedvező ár is egyaránt fontos alapelv az áruházlánc számára.

Saját márkás termékek, amelyek képviselik mind a 4 alapelvet

Azokat a termékeket nevezik saját márkás termékeknek, amelyek a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba. Ilyen termékből a 2021-es gazdasági év során az áruházlánc polcain több mint 3600 élelmiszer és near-food szerepelt az állandó kínálatban.

Saját márkás termékek beszerzésénél a magas termékminőség és biztonsági követelmények való megfelelés elengedhetetlen. Ennek elérése érdekében a Lidl hosszútávú szerződéseket köt a beszállítóival és a termékeket rendszeresen ellenőrzik. A vállalat saját szakértői mellett független szervezeteket is alkalmaz a termékellenőrzésekhez, hogy a vásárlók a lehető legjobbat kapják a pénzükért. Az ellenőrzések kiterjednek a gyártási folyamat során vett mintákra és a boltok polcain található termékekre egyaránt.

A jó árat pedig csak úgy lehet elérni, hogy minden folyamatot optimalizálnak, a hosszútávú szerződések révén pedig nagyobb mennyiségben rendelik a forgalmazott termékeket.

Spórolás a saját márkás termékekkel

A kínálatban megtalálható saját márkás termékek szinte minden kategóriában elérhetőek és az áruk jóval kedvezőbb, mint a többi márkás terméké.

Pilos, Pikok, Húsfarm, Dulano, Cien, Combino, Alesto, Solevita, Freshona, Kania, Milbona, Hazánk Kincsei, csak néhány kedvenc azon saját márkás termékek között, amelyek a hazai vásárlók körében is nagyon népszerűek. Sikerük az ár-érték arányban rejlik. Kiváló minőség és remek ár, így könnyedén spórolhatunk velük úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk.

Nagyon jó példa erre a Hazánk Kincsei termékcsalád, amely az elmúlt években a vásárlók kedvence lett. A népmesei motívumokkal díszített csomagolás valódi hazai ízeket rejt, kínálata pedig folyamatosan bővül. Így ez év augusztusától – a magyar zöldségek hírnevének öregbítése érdekében – kiváló minőségű és kedvező árú zöldségek is kiegészítik ezt a saját márkás termékcsaládot. Magyarország különböző tájegységekről érkező termékek között megtalálható a makói fokhagyma, a szentesi hegyes erős paprika, a homokháti burgonya vagy a méhkeréki kígyóuborka. A hazai zöldség és gyümölcsbeszerzés az értékteremtés és a beszállítók támogatásán túl a szállítási útvonal lerövidülésével kisebb ökológiai lábnyomot eredményez, amellett, hogy ezáltal a frissesség is garantált.

Lidl

Az egészségünk a legfontosabb

A minőség és az ár mellett nem elhanyagolható az, hogy a termékek, amelyeket fogyasztunk beilleszthetőek legyen az egészséges életmódba.

A Lidl ennek érdekében a saját márkás termékekre is ugyanazokat a követelményeket és szabványokat írja elő, mint a többi márkás termékre. A Lidl azt is vállalta, hogy 2025-ig átlagosan 20 százalékkal csökkenti a saját márkás termékei só- és cukortartalmát úgy, hogy az eredeti ízélmény ne változzon.

Az egészségtudatos és speciális táplálkozást követők számára bio, cukor-, glutén- és laktózmentes, vegán és vegetáriánus termékek széles választéka is várja a vásárlókat. Magyarországon egyedülálló a Pikok Pure már melyhez prémium minőséget képviselő húskészítmények tartoznak. A termékek, ahogy azt nevük is mutatja (a „pure” jelentése = tiszta) valódi húsból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozókat, adalékanyagokat és színezékeket, vagyis előállításuk kizárólag természetes összetevőkből, só és fűszerek felhasználásával történik.

Pénztárcabarát receptek és spórolási tippek

A Lidl a minőség és az alacsony árak mellett további ötletetekkel is segít, hogy minél tudatosabban intézzük a költéseinket. Partneri kedvezményekkel, rendszeres akciókkal, Lidl Plus applikációval, kuponokkal optimalizálhatjuk a kiadásainkat.

A https://www.lidl.hu/sporolasitippek oldalon további tippek és remek pénztárcabarát receptek is várnak ránk, ahol még maradékmentő ötleteket is találhatunk!

The post Spórolás, csak egyszerűen first appeared on 24.hu.

Related posts

Orbán elvette tőle jelenlegi legfontosabb beruházást, tekert egyet

MOCOHU

Nézünk még ma egyáltalán videóklipeket?

MOCOHU

Kétszeres győztest vert a döntőben, Gerwyn Price a darts új világbajnoka

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This