16.8 C
Budapest
May 7, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
autógázolásMAGYARORSZÁGNagyvilágnew yorktüntetés

Autó hajtott tüntetők közé New Yorkban

Legalább hat ember megsérült, amikor keresztülhajtott tüntetők egy csoportján egy autós pénteken New York-ban – jelentette a helyi sajtó. Az autó sofőrjét, egy 57 éves nőt, nem sokkal később őrizetbe vették. Az esetről több videó is készült.

A közösségi oldalakra felkerül felvételeken látni, hogy autó egy kereszteződésben áll, amit elfoglalnak a rendőrök által kísért tüntetők. A járművet több tüntető vette körbe, és az NBC New York-nak nyilatkozó rendőrök elmondása szerint a sofőr pánikba esett, amikor közülük páran rácsaptak a járműre, és a nő a gázba taposva elindult előre.

A helyi tűzoltóság közlése szerint hat embert vittek kórházba, és a hatóságok közlése szerint egyikük sincsen életveszélyben. Azt nem lehet tudni, hogy a sérültek pontosan milyen állapotban vanna, egy szemtanú a New York Timesnak azt mondta, több csonttörést is látott. Az elgázolt emberek nagy része kerékpáron volt, többen métereket repültek.

Az autót vezető nőt szinte azonnal megállították a rendőrök az eset közelében, és őt, valamint utasát őrizetbe vették, és kihallgatják. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy emelnek-e ellene vádat – írta az ABC News.

A demonstrálók az amerikai bevándorlási hivatal által őrizetbe vett emberek mellett álltak ki, akik egy New Jersey állambeli fogvatartó központban éhségsztrájkkal tiltakoznak.

Related posts

Egy nap alatt 552 új fertőzöttet regisztráltak Ausztriában

MOCOHU

Stohl András a Nagy Ő-ről: Hiszti is volt, botrány is volt

MOCOHU

Kizárták a nőket és lányokat a megnyíló afgán középiskolákból

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This