16.5 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbige lászlóMAGYARORSZÁGőrizetbe vételvesztegetés

Telex: Őrizetbe vették Bige Lászlót

Gazdasági bűncselekmények gyanújával őrizetbe vették Bige Lászlót, az ország egyik leggazdagabb emberét – értesült a Telex. A nagyváradi születésű Bige elsősorban műtrágyagyártásból szerezte vagyonát.

A lap azt írja, az ügyről egyelőre nincsenek hivatalos nyilvános információk, de értesülések szerint gazdasági ügyekről van szó. A Telex úgy tudja, a reggeli rajtaütés során házkutatás is történt, és a rendőrök bizonyítékokat is lefoglaltak. Hozzáteszik: értesüléseiket ugyan több forrásból is ellenőrizték, de Bige Lászlót nem érték el, a mobiltelefonja ki volt kapcsolva.

Májusban kiderült, az egyik leggazdagabb magyart vesztegetéssel vádolják. Részleteket azonban a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva akkor nem árult el, de lapunk úgy értesült: börtönbüntetést és 135 millió forint vesztegetési pénz elkobzását indítványozta az ügyészség a milliárdos műtrágyakirállyal szemben:

Kapcsolódó

Vádat emeltek Bige László ellen, börtönt kér az ügyészség az ország egyik leggazdagabb emberére

Börtönbüntetést és 135 millió forint vesztegetési pénz elkobzását indítványozta az ügyészség a milliárdos műtrágyakirállyal szemben, aki korábban Csányi Sándort sejtette az ellene indult eljárás hátterében.

A milliárdos úgy reagált, hogy nevetséges és megalapozatlan az ügyészség vádja, és megjegyezte azt is, hogy már nem csak őt, hanem a családját is fenyegetik. Bige szerint világosan látszik, hogy minden fronton próbálkoznak ellenük, de semmi eséllyel, mert „ezek igazán dilettáns, amatőr, semmirekellő emberek”:

Kapcsolódó

Bige: Nem úgy neveltek, hogy sorba álljak azért, hogy a mindenkori hatalomnak kinyalhassam a fenekét

A milliárdos elmondta, hogy pontosan be tudja bizonyítani, hogy teljesen megalapozatlan és törvénytelen a vád.

Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa a Vidék Magazinnak a napokban megjelent interjúban azt mondta, az idei év kiemelkedően jól alakult a Bige cégcsoport számára, és egyik legsikeresebb évét zárja.

Related posts

Testének 96 százalékát tetoválás borítja, most egy újabb félelmetes alkotást mutatott meg

MOCOHU

Világháborús bombát hatástalanítanak holnap Budapesten, lezárások lesznek

MOCOHU

A mechanikus idő keresésének legmélyebb bugyraiban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This