26.9 C
Budapest
May 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egyesült államokférfi kézilabda-vbférfi kézilabda-vb 2021férfi kézilabda-világbajnokságférfi kézilabda-világbajnokság 2021kézilabdakoronavírusMAGYARORSZÁGSportvisszalépés

Értelmetlenné válhat a vébé: újabb kéziválogatott lépett vissza

A csehek után az Egyesült Államok válogatottja is visszalépett a férfi kézilabda-világbajnokságtól.

Kapcsolódó

Visszalépett egy európai válogatott a kézivébétől

Észak-Macedónia ugrik be a cseh válogatott helyett.

A nemzetközi szövetség hivatalos közleménye szerint az amerikaiak is a számos pozitív koronavírus-eredmény miatt döntöttek így.

A válogatott helyére a legutóbbi Európa-bajnokság 16., helyén végzett svájci csapat kapott meghívást, a szövetség kedd este megerősítette, vállalja a részvételt.

„Készen állunk és készenlétben vagyunk, ha valami történne. Óriási lenne mindenki számára, hogy a világbajnokságon játsszon. A legutóbbi Európa-bajnokság 16. helyezettjeként megérdemeltük volna a vb-részvételt” – nyilatkozta vasárnap Michael Suter szövetségi kapitány.

Svájc az E csoportban Ausztriával (január 14.), Norvégiával (január 16.) és Franciaországgal (január 18.) találkozik majd. A válogatott legutóbb 1995-ben szerepelt vébén, akkor a 7. helyet szerezte meg. A legjobb eredményt két évvel korábban érte el, az 1993-as svédországi tornán a negyedikként zárt.

Related posts

A kínai Mazepin vagy Forma-1-be való tehetség az Alfa Romeo új pilótája?

MOCOHU

Újabb palesztin gyerekek haltak meg egy izraeli légitámadásban

MOCOHU

Bébi tyrannosaurusok csontjaira bukkantak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This