16.9 C
Budapest
May 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kézi vb 2021kézilabdakoronavírusMAGYARORSZÁGnorvég kézilabda válogatottsander sagosenSport

A norvégok nagyon kiakadtak a kézivébé rendezésétől

Szerda este kezdődött a kézilabda-világbajnokság, de máris káoszba fulladt az egész torna. Először Csehország, majd az Egyesült Államok csapata lépett vissza a vébétől koronavírusos esetek miatt, de számos másik válogatott is sok hiányzóval küzd, mint Brazília, vagy a Zöld-foki szigetek válogatottja.

Kapcsolódó

„Aggódom az egészségi állapotom miatt” – letaglózta az amerikaiakat, hogy nem lehetnek ott a vébén

A Gyöngyös kapusa is a fertőzött játékosok között van. Az Egyesült Államoknak vissza kellett lépnie a világbajnokságtól.

Ilyen körülmények között azt hihetnénk, a vb helyszínén hatalmas a szigor, ám a norvég VG beszámolója szerint óriási a káosz az egyiptomi buborékban. A portál Sander Sagosent kérdezte a buborékon belüli életről, a norvégok klasszisa pedig elborzasztó képet festett az állapotokról.

Nem tudom, hogy egyáltalán buboréknak lehet-e ezt nevezni. Itt az emberek maszk nélkül járkálnak ki és be és az összes csapat együtt eszik. Nem tartanak be semmit, amit megígértek nekünk

– idézi Sagosent a VG.

A norég kézis azt is elmesélte, hogy az edzésekkel is meggyűlt a válogatott baja, így a mérkőzésekre való felkészülés is nehéz. A skandinávok csapatorvosa, Thomas Torgalsen arra panaszkodott, hogy a norvégok lakhelyének folyosóján hozták létre a koronavírustesztelésre szolgáló állomást. Torgalsen azt is kiemelte, hogy túl közel élnek egymáshoz a csapatok, nincs elkülönítve senki egymástól rendesen.

Meg vagyok döbbenve, meglepően nagy a forgalom a folyosónkon, rengeteg ember sétálgat itt, akikről azt sem tudjuk, kicsodák. Zavaros az egész

– mondta a norvégok csapatorvosa.

A beszámoló végén már arról esik szó a cikkben, hogy le kellene-e fújni a világbajnokságot ebben a formában, vagy sem és bár nyíltan senki nem felelt igennel, már Sagosen és a szövetségi kapitány is efelé hajlik.

Related posts

Hamilton őrült nagyot hajrázott, Bottasé az első rajtkocka

MOCOHU

17 Shell kúton mostantól csak céges ügyfelek tankolhatnak majd

MOCOHU

Retró balatoni kiruccanás véres gyilkossággal

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This