14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldhonvédkórházkéseléskikötözvekínaikoronavírusMAGYARORSZÁGsebészollószurkálás

Blikk: kikötözve feküdt a Honvédkórház COVID-osztályán a gyilkoló kínai, de tette előtt valaki eloldozta

Nincs magyarázat annak a kínai férfinak a viselkedésére, aki a Honvédkórház COVID-osztályán szurkált össze egy sebészollóval több egy altatásban, és lélegeztetőgépen lévő másik beteget, aki később belehalt a támadásba. Az elhunyt 54 éves tanárnőt 30 szúrás érte a fején, amelyek a nő szemét és agyát is érintették.

A Blikk azt írja, hogy a 37 éves kínai támadó eredetileg lekötözve feküdt a kórházban, ám valaki úgy ítélte meg, nincs szükség rá, hogy korlátozva legyen mozgásában a férfi. Az áldozat családjának ügyvédje, Lichy József azt mondta a lapnak:

Nagyon fontosnak tartom leszögezni, hogy minden tiszteletem a kórház dolgozóié, hiszen a járványhelyzet miatt kialakult megfeszített tempóban is helytállnak és rendületlenül gyógyítják a covidos betegeket. Azt azonban meg kell említenem, hogy meglátásom szerint nagy hiba volt, hogy a kínai állampolgárságú férfiről valaki levette a kötéseket, és innentől szabadon mozoghatott.

A család választ vár a kórháztól, hogy miként történhetett meg ilyen bűncselekmény az intézményben. A Blikk megkeresésére a kórház azt közölte: belső vizsgálat indult, ám a folyamatban lévő nyomozás miatt nem adhatnak tájékoztatást.

The post Blikk: kikötözve feküdt a Honvédkórház COVID-osztályán a gyilkoló kínai, de tette előtt valaki eloldozta first appeared on 24.hu.

Related posts

Angelina Jolie legendás háborús fotósról forgat filmet

MOCOHU

A Medián szerint fordult kocka: Dobrev továbbra is vezet, de Márki-Zay feljött, és nagyon megelőzte Karácsonyt

MOCOHU

Szúnyogirtás kezdődik a Balatonnál

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This