20.7 C
Budapest
April 29, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldkórházkoronavírusMAGYARORSZÁGózd

Az ózdi kórház főorvosa szerint minden nap olyan, mintha tavaly Olaszországban lennénk

Azokat a felvételeket képzeljék el az ózdi kórházban, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek. Ezt éljük meg nap mint nap, óriási terhet ró ránk, mind fizikálisan, mind szellemileg

– mondta az Ózdi Városi Televíziónak Bélteczki János, az Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója, amit a Hvg.hu vett észre. 

A kórházban többen nem írták alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, de volt olyan is, aki máshol kapott jobb ajánlatot. Emellett a saját dolgozóikat is nélkülözniük kell a covid miatt.

A háziorvosi rendszerről is komoly problémákat ír le a riport. Azt mondják, a 32 praxis jelentős része üres. Szerdán negyvenen keresték fel a sürgősségit, 17 embert már haza sem engedtek, szinte mindegyiküknek oxigént kellett adni, többeknek tüdőgyulladása volt. A főigazgató szerint 150 covidos beteget látnak most el, ezen felül 17-en vannak most intenzív osztályon lélegeztetőgépen.

The post Az ózdi kórház főorvosa szerint minden nap olyan, mintha tavaly Olaszországban lennénk first appeared on 24.hu.

Related posts

Egy éve ilyenkor: Jason Derulo átlagon felüli pénisze miatt magyarázkodott

MOCOHU

Karinthy skizofrén fia, Benedek Elek szabadkőműves unokája, és ÁVO-vezető is élt a budai oldal székelykapu mögé rejtett fatornyos villájában

MOCOHU

Szeptember elején Kötcsén főzőcskézhetnek Orbán Viktorral a kiválasztottak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This