19 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
juan carlos pastorkézilabdakézilabda bajnokok ligájaMAGYARORSZÁGmomir ilicotp bank-pick szegedpick szegedSporttelekom veszprém

Veszprémi kéziedző: Ez egy fantasztikus mérkőzés volt

„Ez egy fantasztikus mérkőzés volt, főleg védekezésben remekeltünk, nem is tudnék kiemelni senkit, ezt a csapat nyerte meg” – lelkendezett a Sport Tv kamerája előtt Momir Ilic, a Veszprém mestere, aki többször is kiemelte, szinte tökéletesen védekezett a csapata.

A válogatott kézilabdázó, Sipos Adrián már az első pillanatoktól azt érezte, mindenki, aki pályára került olyan nagyszerűen játszik, hogy csak győzelem lehet a vége.

Győzelemre készültünk és fantasztikus teljesítményt nyújtottunk. A védekezés és a kapusteljesítmény jól működött, sok lerohanásgólt szereztünk

– mondta.

A Kielcétől néhány hete igazolt olimpiai és világbajnok jobbátlövő, Nedim Remili szerint a csapat a legjobbját nyújtotta, főleg az első félidőben.

„Fantasztikus este. Az elején fontos volt, hogy a védelem megtámogatta Corralest. Azt hiszem, a DNS-ünkben van, hogy futottunk, mentünk. Ami engem illet, nem ideális szezon felénél klubot váltani, de sokat dolgoztunk azon, hogy a legjobban be tudjak illeszkedni. Egyetlen dolgot tehettem, hogy ezt a nagy bizalmat megháláltam” – nyilatkozta a végül négy góllal záró francia játékos.

A Szeged edzője, Juan Carlos Pastor nem kertelt, azt mondta, nagyon rosszul játszott a csapata.

Az első félidőben támadásban rettenetesnek voltunk, nem tudtunk helyzeteket kialakítani, amit kialakítottunk, azt nem lőttük kapura.

A sok hibát ellenfelünk kihasználta, sajnos nem voltunk a mi szintünkön. A visszavágó nagyon nehéz feladat, az lesz a célunk, hogy végig harcoljunk és nyerjünk.”

A riporter feltette a kérdést, ő lesz-e a visszavágón is az edző, amire csak annyit mondott, ő ezt várja és így készül.

Kapcsolódó
Brutális pofont kapott a Szeged a Veszprémtől a kézi BL-ben

Sohasem szenvedett ekkora BL-vereséget hazai pályán a Tisza-parti csapat.

The post Veszprémi kéziedző: Ez egy fantasztikus mérkőzés volt first appeared on 24.hu.

Related posts

A vírus még nyerhet meccseket, meg kell tanulnunk együtt élni vele

MOCOHU

Véletlenül négyszer is elgázolt egy kerékpárost a járdán egy autós

MOCOHU

Kétszer élesztették újra, a klinikai halálból hozták vissza Bányai Gábort, a koronavírusból felépült képviselőt

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This