24.3 C
Budapest
June 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
karacsiMAGYARORSZÁGNagyvilágoroszlánpakisztánszökés

Oroszlán ugrott ki egy autóból a forgalmas ázsiai kikötővárosban

Felnőtt oroszlán ugrott ki egy személyautóból nagy riadamat okozva kedden a csúcsforgalomban, és két órán át pánikban tartotta a pakisztáni Karacsi városát. A veszélyes ragadozót a tulajdonosa szállította a nyüzsgő kikötőváros főútján, mielőtt az megszökött volna – idézte a Reuters a rendőrség közleményét.
A csapataink rögtön idáig rohantak, és Allahnak hála, most már biztonságban van ő is, és senki sincs veszélyben a továbbiakban
– mondta a vadvédelmi felügyelő a hírügynökségnek az oroszlán befogásának helyszínén.
Az elszökött oroszlán egy közeli épület pincéjébe mászott be, miután egy ideig az úton kóborolt. Az eset miatt a környéken hatalmas dugó alakult ki, a média közvetítőkocsikkal érkezett a helyszínre, és rengetek bámészkodó is összegyűlt. A vadvédelmi hivatal közölte, hogy az oroszlánt egy telepre szállították, mivel oroszlánok tartása lakott területen Pakisztánban is tilos.
Az oroszlán tulajdonosát őrizetbe vették, és büntetőeljárás indul ellene.
2017-ben szintén a pakisztáni kikötővárosban történt, hogy a rendőrség letartóztatott egy férfit, aki éjszakai sétakocsikázni vitte házi oroszlánját Karacsi utcáin.The post Oroszlán ugrott ki egy autóból a forgalmas ázsiai kikötővárosban first appeared on 24.hu.

Related posts

A kommentelők nem értik, hogy Brooklyn Beckham miért posztolta a menyasszonyával közös meztelen fotóit

MOCOHU

„Hogy magyaráznám meg annak a gyereknek, hogy az apja megerőszakolta az anyját?” – nagy vihart kavart a texasi abortusztörvény

MOCOHU

Brutálisan drága egy koronavírusos kórházi ellátása

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This