23.1 C
Budapest
May 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
autóautókereskedőbiztonsági kameraez pörögkanadalopásMAGYARORSZÁGmotorháztetőSzórakozásvérfagyasztóvideó

Több mint egy kilométeren át lógott ellopott autója motorházán a kanadai kereskedő

Percegik csüngött egy forgalmas úton, eszeveszett tempóban haladó BMW motorházába kapaszkodva a 23 éves Moe Al-Kaissy a kanadai Londonban – írja a CBC.

Március 3-án Moe a bátyja autókereskedésében dolgozott, amikor a parkolóban megállt egy ezüstszínű Audi. Az autóból két férfi szállt ki, és kérte, hogy mutassanak meg neki egy BMW-t. Moe megmutatta nekik az autót, majd miután öt percig vizsgálódtak, a férfiak azt mondták, szeretnék hallani a motor hangját.

Miután Moe beindította nekik az autót, a fiatalabb férfi azt mondta, szeretne beülni pár percre a kocsiba, hogy nyugodtan telefonálhasson. Moe azt hitte, a szüleit, vagy a családját akarja felhívni, mielőtt megejt egy ilyen komoly vásárlást, ezért beleegyezett.

A következő pillanatban a fiatal férfi a gázba taposott, Moe pedig meglepetésében megpróbálta feltartóztatni az autót. A BMW elsodorta Moe-t, aki ijedtében a motorháztetőbe kapaszkodott. Az autó nagy sebességgel haladt, egy ideig a szembejövő sávban, majd egy piros lámpán is áthajtott. A másik férfi az ezüst Audiban követte őket. Mielőtt felkanyarodott volna az autópályára, a BMW lelassított, Moe pedig megragadta a menekülés lehetőségét.

Moe azt mondja, a felvételeket nézve nehezére esik elhinni, hogy mindez megtörtént vele, holott minden pillanatra tisztán emlékszik. A tolvajok ismeretlen helyre hajtottak a kocsival, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

The post Több mint egy kilométeren át lógott ellopott autója motorházán a kanadai kereskedő first appeared on 24.hu.

Related posts

Úgy néz ki, megvan, ki lesz Olaszország következő elnöke

MOCOHU

Kijárási tilalom és teltház az intenzív osztályokon az egyik kedvelt görögországi turistacélpontban

MOCOHU

Új vezetője lesz holnaptól a szlovák kormánynak

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This