12.8 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
autóautókereskedőbiztonsági kameraez pörögkanadalopásMAGYARORSZÁGmotorháztetőSzórakozásvérfagyasztóvideó

Több mint egy kilométeren át lógott ellopott autója motorházán a kanadai kereskedő

Percegik csüngött egy forgalmas úton, eszeveszett tempóban haladó BMW motorházába kapaszkodva a 23 éves Moe Al-Kaissy a kanadai Londonban – írja a CBC.

Március 3-án Moe a bátyja autókereskedésében dolgozott, amikor a parkolóban megállt egy ezüstszínű Audi. Az autóból két férfi szállt ki, és kérte, hogy mutassanak meg neki egy BMW-t. Moe megmutatta nekik az autót, majd miután öt percig vizsgálódtak, a férfiak azt mondták, szeretnék hallani a motor hangját.

Miután Moe beindította nekik az autót, a fiatalabb férfi azt mondta, szeretne beülni pár percre a kocsiba, hogy nyugodtan telefonálhasson. Moe azt hitte, a szüleit, vagy a családját akarja felhívni, mielőtt megejt egy ilyen komoly vásárlást, ezért beleegyezett.

A következő pillanatban a fiatal férfi a gázba taposott, Moe pedig meglepetésében megpróbálta feltartóztatni az autót. A BMW elsodorta Moe-t, aki ijedtében a motorháztetőbe kapaszkodott. Az autó nagy sebességgel haladt, egy ideig a szembejövő sávban, majd egy piros lámpán is áthajtott. A másik férfi az ezüst Audiban követte őket. Mielőtt felkanyarodott volna az autópályára, a BMW lelassított, Moe pedig megragadta a menekülés lehetőségét.

Moe azt mondja, a felvételeket nézve nehezére esik elhinni, hogy mindez megtörtént vele, holott minden pillanatra tisztán emlékszik. A tolvajok ismeretlen helyre hajtottak a kocsival, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

The post Több mint egy kilométeren át lógott ellopott autója motorházán a kanadai kereskedő first appeared on 24.hu.

Related posts

Történelme legnagyobb állatszámlálására készül Kenya

MOCOHU

Nettó 360 ezret fizet egy vidéki cég a dolgozóinak, ha beoltják magukat

MOCOHU

Magyar matematikus is segíthet a klímaváltozás vizsgálatában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This