17 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Gazdaságinduló vállalkozásMAGYARORSZÁG

Tőke vállalkozás indításához: 3+1 tuti tipp (x)

Egy saját üzletbe belevágni azonban nem könnyű: megannyi buktatója, kockázata van és legtöbbször az induláshoz szükséges tőkét sem egyszerű összegyűjteni. Mi viszont szeretnénk megkönnyíteni a helyzetet: összegyűjtöttünk néhány tippet, mely segíthet abban, hogy az indulás ne jelentsen problémát. A következő bekezdésekben ötleteket adunk a tőke összegyűjtéséhez.

1: Ideje feltörni a malacperselyt

Sokaknak szokássá vált az utóbbi időben, hogy az aprót egy adott helyre gyűjti, hiszen így az ember észrevétlenül rakhat félre, anélkül, hogy érezhetően fogyna az elkölthető pénz a pénztárcájában. Ilyenkor nem is gondolnánk, de több tízezer forint is összegyűjthető néhány hónap alatt. Ez elég lehet akár 1-2 hónap egyéni vállalkozói díjra (amíg a vállalkozás maga nem termeli ezt ki), vagy esetleg néhány online hirdetésre, mely gyorsan növeli meg a forgalmat.

2: Személyi kölcsön: gyors és egyszerű

Ha nincs malacpersely és a rokonok, befektetők sem tudnak segíteni, akkor mindenképpen érdemes személyi kölcsönt felvenni, mely a legtöbb esetben szabad felhasználású, így bármire fordítható, amikor a vállalkozás indítási szakaszban van. Előnye, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen pénzhez lehet jutni, a törlesztőrészletet pedig később kitermeli a cég.

3: Befektető: pénz és mentorálás

A befektetők keresése azért lehet nagyon szerencsés megoldás, mert akkor nem csak pénz kapunk ahhoz, hogy vállalkozásunk elinduljon, hanem rögtön egy mentort is, aki tanácsokat adhat a beinduláshoz.

+1: Pályázatok induló vállakozóknak

Ha a fenti lehetőségek közül egyik sem működésképes, mert valamiért nem vagyunk hitelképesek például, akkor érdemes böngészgetni az internetet a különböző pályázati kiírások után. Ma már számos lehetőség van és szinte bármilyen ötletre lehet találni valamilyen támogatást.

The post Tőke vállalkozás indításához: 3+1 tuti tipp (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Változik a reptéri buszok menetrendje szombattól

MOCOHU

Fülöp herceg legjobb fotói az elmúlt hét évtizedből

MOCOHU

Több mint 220 környezetvédő aktivistát öltek meg tavaly

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This