15.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Gazdaságinduló vállalkozásMAGYARORSZÁG

Tőke vállalkozás indításához: 3+1 tuti tipp (x)

Egy saját üzletbe belevágni azonban nem könnyű: megannyi buktatója, kockázata van és legtöbbször az induláshoz szükséges tőkét sem egyszerű összegyűjteni. Mi viszont szeretnénk megkönnyíteni a helyzetet: összegyűjtöttünk néhány tippet, mely segíthet abban, hogy az indulás ne jelentsen problémát. A következő bekezdésekben ötleteket adunk a tőke összegyűjtéséhez.

1: Ideje feltörni a malacperselyt

Sokaknak szokássá vált az utóbbi időben, hogy az aprót egy adott helyre gyűjti, hiszen így az ember észrevétlenül rakhat félre, anélkül, hogy érezhetően fogyna az elkölthető pénz a pénztárcájában. Ilyenkor nem is gondolnánk, de több tízezer forint is összegyűjthető néhány hónap alatt. Ez elég lehet akár 1-2 hónap egyéni vállalkozói díjra (amíg a vállalkozás maga nem termeli ezt ki), vagy esetleg néhány online hirdetésre, mely gyorsan növeli meg a forgalmat.

2: Személyi kölcsön: gyors és egyszerű

Ha nincs malacpersely és a rokonok, befektetők sem tudnak segíteni, akkor mindenképpen érdemes személyi kölcsönt felvenni, mely a legtöbb esetben szabad felhasználású, így bármire fordítható, amikor a vállalkozás indítási szakaszban van. Előnye, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen pénzhez lehet jutni, a törlesztőrészletet pedig később kitermeli a cég.

3: Befektető: pénz és mentorálás

A befektetők keresése azért lehet nagyon szerencsés megoldás, mert akkor nem csak pénz kapunk ahhoz, hogy vállalkozásunk elinduljon, hanem rögtön egy mentort is, aki tanácsokat adhat a beinduláshoz.

+1: Pályázatok induló vállakozóknak

Ha a fenti lehetőségek közül egyik sem működésképes, mert valamiért nem vagyunk hitelképesek például, akkor érdemes böngészgetni az internetet a különböző pályázati kiírások után. Ma már számos lehetőség van és szinte bármilyen ötletre lehet találni valamilyen támogatást.

The post Tőke vállalkozás indításához: 3+1 tuti tipp (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Emberre támadt egy barnamedve Szlovéniában, de nem volt más választása, ezért nem lövik ki

MOCOHU

A Szeged legyőzésével folytatódott a Veszprém 1986 óta tartó páratlan sorozata a kupában

MOCOHU

Radics Gigi és Király Linda is közös fotókkal ünnepelte a 88 éves Quincy Jonest

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This