19 C
Budapest
May 5, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
elek gáborkézilabdamagyar válogatottMAGYARORSZÁGnői kézilabdanői kézilabda válogatottolimpiaolimpia 2021olimpiai selejtezőSport

Pénteken meccsel a női kézilabda-válogatott, de a kapitánya még mindig otthon maradt

Elek Gábor továbbra is koronavírusos, ezért szövetségi kapitánya nélkül készül a péntektől vasárnapig tartó győri olimpiai selejtezőtornára a magyar női kézilabda-válogatott.

Kapcsolódó
Koronavírusos lett a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya

A Magyar Kézilabda Szövetség jelentette be, hogy megfertőződött.

A magyar szövetség (MKSZ) hétfőn tette közzé, hogy a kapitány nélkül kezdődött el a válogatott edzőtábora. A bejelentés szerint két negatív teszteredményt követően lehet ott a válogatottal az edző, aki egyelőre otthonából követi a csapat munkáját a szakmai stáb segítségével.

Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke azt is elmondta, vasárnapig negatív tesztet kellett volna produkálnia az edzőnek, hogy beköltözhessen a buborékba, ez azonban nem sikerült. Felvették ugyanakkor a kapcsolatot a nemzetközi szövetséggel, hogy Elek Gábor később is csatlakozhasson a válogatotthoz, ha csak hétfőn vagy kedden ad negatív eredményt.

A szövetségnek nincs sok ideje megoldani az edzőkékrdést, mivel pénteken 17 órától már pályára kell lépnie a válogatottnak Kazahsztán ellen. Szombaton 17.30-tól Szerbiával, vasárnap 20.30-tól pedig az olimpiai címvédő Oroszországgal játszanak majd a mieink a győri tornán. Az idén nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra az első két helyezett jut ki.

The post Pénteken meccsel a női kézilabda-válogatott, de a kapitánya még mindig otthon maradt first appeared on 24.hu.

Related posts

Joe Biden Lengyelországba utazik

MOCOHU

Federer újabb csúcsot döntött meg Wimbledonban

MOCOHU

Ittas franciák indították az utolsó inváziót brit földön

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This