17.3 C
Budapest
May 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
alekszej navalnijegészségMAGYARORSZÁGNagyvilágügyvéd

Ügyvédje szerint romlik Navalnij egészségi állapota

Megromlott az egészsége a fogolytelepen lévő Alekszej Navalnijnak – jelentette ki Olga Mihajlova, az elítélt ellenzéki politikus ügyvédje szerdán a Meduza ellenzéki hírportálnak.

A jogi képviselő szerint Navalnijnak kedd óta bénul a lába, korábban pedig hátfájásra panaszkodott. Az őrizetest pénteken megvizsgálta egy neurológus, aki két ibuprofen gyulladásgátló tablettát adott neki, amitől azonban nem lett jobban.

Az ellenzéki ügyvédjeit nem engedik be a telepre. Navalnij a Vlagyimir megyei Pokrov 2. javítókolóniában tölti büntetését. Az ellenzékit január 17-én Moszkvában vették őrizetbe, amikor hazatért Berlinből, ahol kórházi és rehabilitációs kezelést kapott, miután Oroszországban megmérgezték.

Február 2-án egy moszkvai bíróság letöltendőre változtatta Navalnijra az úgynevezett Yves Rocher-ügyben korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztést. Az ítélet értelmében Navalnijnak a korábban házi őrizetben eltöltött idő figyelembevételével a rá kirótt három és fél évből valamivel több mint két és fél évet kell letöltenie.

The post Ügyvédje szerint romlik Navalnij egészségi állapota first appeared on 24.hu.

Related posts

Kap még egy esélyt a hokiválogatott, hogy kijusson az olimpiára

MOCOHU

Rekordot döntött a budapesti reptér, az Alibaba is besegített

MOCOHU

Így mond köszönetet Kásler Miklós

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This