15.6 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldfegyveres rablásítéletkecskemétMAGYARORSZÁGvallomás

Kilátástalansággal magyarázta tettét a haját szőkére festő kecskeméti fegyveres rabló

Hat és fél év fegyházra, valamint hét év közügyektől eltiltásra ítélte a Kecskeméti Járásbíróság azt a férfit, aki február 24-én délután fegyverrel rabolt ki egy kisboltot Kecskeméten, a Széchenyivárosban.

Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését a büntetőeljárás során.

G. Péter kilátástalannak érezte az életét, ezért még az év elején vásárolt magának egy gázpisztolyt és egy maszkot. A Lóverseny utcai bolt előtt felvette a maszkot, bement a kisboltba, elővette a gázpisztolyt, majd ráfogta az eladóra és az aznapi bevételt követelte. Az alkalmazott átadott neki 64 ezer 500 forintot. A rabló a zsákmányával együtt futva távozott a helyszínről, a rendőrséget az eladó férje értesítette.

A férfi a rabolt pénz javát elköltötte és a haját szőkére festette, hogy ne ismerjék fel. Két nappal később azonban a Terrorelhárítási Központ egysége egy budapesti panzióban elfogta. A rendőrök megtalálták és lefoglalták a rabláshoz használt gázpisztolyt és a maszkot is. A rablással szerzett pénzből mintegy kétezret sikerült lefoglalni. A nyomozók őrizetbe vették a rablót, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A bíróság váddal egyezően bűnösnek mondta ki a férfit, és ha év hat hónap fegyházra ítélte. Az ítélet nem jogerős, mert az elkövető és védője fellebbezett.

The post Kilátástalansággal magyarázta tettét a haját szőkére festő kecskeméti fegyveres rabló first appeared on 24.hu.

Related posts

16 millió forint bírságot szabott ki az MNB egy magánszemélyre

MOCOHU

Látványos szobanövényt keresel? Mutatunk pár ötletet

MOCOHU

Műkereskedelem a korona idején: virágzó piacról beszélhetünk

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This