23.2 C
Budapest
May 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügydunaújvárosemberölési kísérletMAGYARORSZÁGvádemelés

13 évet kértek azokra, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit

Többszörösen minősülő emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az ügyészség 13 év fegyházbüntetést, és 10 év közügyektől eltiltást kért mindkét vádlottra. Hozzátette, az idősebb terhelt tagadta a bűnösségét, míg a fiatalabb részbeni beismerő vallomást tett az eddigi büntetőeljárás során.

A 32 éves dunaújvárosi férfi és 20 éves adonyi társa a sértettekkel közös ismerősüket keresték a dunaújvárosi lakásban. Berúgták az ajtót, majd összeszólalkoztak a lakásban lévő két másik férfivel, majd azzal fenyegetőztek, hogy később visszajönnek és megölik az egyikőjüket. Később vissza is tértek a lakásba, majd kalapáccsal, és sodrófával és brutálisan összeverték őket.

A cselekményüket csak akkor hagyták abba, amikor a társasház egyik lakója figyelmeztette őket, hogy értesíti a rendőrséget. Ezt követően a támadók elmenekültek a helyszínről.

A bántalmazás következtében a két férfi nyolc napon túl gyógyuló, többek között borda-, koponya-, áll- és járomcsonttöréssel, szemgolyókárosodással, keményburok alatti és feletti vérzéssel járó életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A főügyészség 13 év fegyházat kért a két támadóra.

The post 13 évet kértek azokra, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit first appeared on 24.hu.

Related posts

Fontos újítást kap a Google Play áruház

MOCOHU

Hét éve nem jött annyi menekült Európába, mint tavaly

MOCOHU

Kásler ismét felfüggesztette az egynapos sebészi eljárásokat

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This