15.9 C
Budapest
May 8, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügydunaújvárosemberölési kísérletMAGYARORSZÁGvádemelés

13 évet kértek azokra, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit

Többszörösen minősülő emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az ügyészség 13 év fegyházbüntetést, és 10 év közügyektől eltiltást kért mindkét vádlottra. Hozzátette, az idősebb terhelt tagadta a bűnösségét, míg a fiatalabb részbeni beismerő vallomást tett az eddigi büntetőeljárás során.

A 32 éves dunaújvárosi férfi és 20 éves adonyi társa a sértettekkel közös ismerősüket keresték a dunaújvárosi lakásban. Berúgták az ajtót, majd összeszólalkoztak a lakásban lévő két másik férfivel, majd azzal fenyegetőztek, hogy később visszajönnek és megölik az egyikőjüket. Később vissza is tértek a lakásba, majd kalapáccsal, és sodrófával és brutálisan összeverték őket.

A cselekményüket csak akkor hagyták abba, amikor a társasház egyik lakója figyelmeztette őket, hogy értesíti a rendőrséget. Ezt követően a támadók elmenekültek a helyszínről.

A bántalmazás következtében a két férfi nyolc napon túl gyógyuló, többek között borda-, koponya-, áll- és járomcsonttöréssel, szemgolyókárosodással, keményburok alatti és feletti vérzéssel járó életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A főügyészség 13 év fegyházat kért a két támadóra.

The post 13 évet kértek azokra, akik vascsővel és sodrófával vertek félholtra két dunaújvárosi férfit first appeared on 24.hu.

Related posts

Szlovák külügyminiszter: Ha Magyarország földeket vásárolna Szlovákiában, mondja meg, miért

MOCOHU

Gyarmati Andrea: Létrára kellett másznom Münchenért

MOCOHU

Kardszárnyú delfinek támadhattak a cápákra

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This