23.3 C
Budapest
May 6, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldITképzésMAGYARORSZÁG

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

Az informatikai tudás ma már az egyik legkeresettebb érték az álláspiacon, és várhatóan ez a trend csak tovább fog erősödni. Eközben a Women in Digital Scoreboard 2020 kutatás szerint hazánkban még mindig csupán a lakosság negyede rendelkezik az alapvető ismereteket meghaladó digitális készségekkel, közöttük is alacsonyabb a nők aránya. Az online, részidős Hello IT! for Women kurzuson most 300 nő kap lehetőséget, hogy térítésmentesen sajátítsa el az alapvető IT tudást. A kurzus a nemzetközi INCO Academy – Work in Tech program keretében indul.

Új karrier megalapozásában és saját vállalkozás beindításában is segíthet a program

A kurzus öt modulja alatt a résztvevők széles körű felhasználói IT tudásra tehetnek szert, tanulnak majd többek között a hálózatok beállításáról, a felhőalapú rendszerekről, a hibaelhárításról, de még az IT biztonságról is. “A kurzust mindazon hölgyeknek ajánljuk, akik úgy érzik, a munkájukban való előrelépéshez van szükségük magasabb szintű digitális tudásra, IT területen szeretnének karriert építeni, de még nem tudják, merre induljanak, vagy épp a saját vállalkozásuk beindításához hiányzik a magabiztos informatikai tudás” – emelte ki Fachs Anita, a program hazai partnere, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

A kurzust sikeresen teljesítők Google tanúsítványt kapnak

A Hello IT! for Women kurzus több mint 150 órányi, interaktív tananyagból áll, amelyet a Google szakemberei fejlesztettek ki, nagy hangsúlyt fektetve a valós munkaszituációkat idéző gyakorlati feladatokra. A résztvevőket a Green Fox mentorai segítik majd végig a kurzus során, emellett a programozó bootcamp pszichológusai készségfejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal is kiegészítik a tanultakat. Azok, akik sikeresen elvégzik a kurzust, a nemzetközi piacon is elismert Google tanúsítványt kapnak majd.

Nincs szükség előképzettségre

A kurzus a nulláról indul, így az elkezdéséhez nincs szükség semmilyen előképzettségre. Egyedül a középszintű angolnyelv-tudás fontos, ugyanis a tananyag angol nyelvű. A program egyébként részidős és saját tempóban lehet haladni, így munka mellett vagy kisgyermekkel otthon töltött idő alatt is elvégezhető, ráadásul 100%-ig online zajlik, így a csatlakozásnak földrajzi korlátja sincs.

Ha te is szívesen belevágnál a Hello IT! For Women kurzusba, ide kattintva tudsz jelentkezni. 

The post Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Közleményt adtak ki arról, hogyan kell értelmezni az előválasztás eredményeit

MOCOHU

Látványosan növekszik az új fertőzöttek száma a Benelux-államokban

MOCOHU

Márki-Zay Péter szerint elmebetegek kormányoznak Magyarországon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This