17.5 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
120 bpm felettcovidcovid-19dél-koreaedzésedzőteremjárványügyi szigorításokkonditeremkoronavírusMAGYARORSZÁGSzórakozásszöulzene

Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt

Dél-Korea hétfőtől a legszigorúbb Covid-19-cel kapcsolatos járványügyi korlátozásokat vezet be a főváros területén, hogy megfékezze a negyedik hullámot, mivel a napi megbetegedések száma újabb rekordot döntött, amikor egy nap 1316 új beteget találtak – írja a szingapúri The Strait Times.

Az egészségügyi tisztviselők arra figyelmeztettek, hogy a legutóbbi hullám a növekvő számú kisebb csoportos fertőzések miatt jelentősen elhúzódhat, és a hónap végére a napi megbetegedések száma meghaladhatja a 2100-at is.

A legmagasabb, 4. szintű szabályok értelmében, amelyek két hétig, július 25-ig tartanak Szöulban, Kjonggi tartományban és Incshon városban minden éjszakai szórakozóhelyet bezárnak, és este 6 óra után csak két ember találkozhat egymással, annál több nem.

Egyébként ezt megelőzően legfeljebb négyfős csoportok gyűlhettek össze.

Az összes óvoda és iskola július 14-től július 25-ig, a nyári szünet kezdetéig teljesen online fog működni.

Az éttermek csak este 10 óráig kínálhatnak étkezési szolgáltatásokat, míg az olyan létesítményeknek, mint a koncerttermek, mozitermek, karaoke termek és internetkávézók este 10 órakor be kell zárniuk.

A beltéri sportlétesítmények szintén este 10 óráig üzemelhetnek, de vannak szabályok, amelyek megakadályozzák, hogy a termekben tartózkodók megferőzzék egymást.

A futópadon futóknak 6 km per óra alatt kell tartaniuk a sebességüket, míg az olyan csoportos órákon, mint az aerobic, a zumba és a spinning, 120 bpm-es tempójú alatti zenét kell hallgatniuk.

Lady Gaga Bad Romance című száma például 119 bpm, míg Katy Perry Fireworks című száma 122 bpm-es.

A sportesemények tovább folytatódhatnak, de nézők nélkül, míg a vallási tevékenységeknek teljes egészében online kell megtartani. Minden gyűlés és tüntetés tilos, kivéve azokat, amelyeken csak egy személy vesz részt.

Dél-Koreában péntekig összesen 165 344 fertőzöttet azonosítottak a koronavírus-járvány kezdete óta, miután a napi adatok három egymást követő napon 1200 fölé emelkedtek.

The post Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt first appeared on 24.hu.

Related posts

Történelmi győzelem: szépen zárta a vébét a női hokiválogatott

MOCOHU

A Budapesti Operettszínház főigazgatója is tagja lesz az SZFE szenátusának

MOCOHU

Az agilitás az összeszokott munkahelyi csapatokat is felrázza

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This