15.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
120 bpm felettcovidcovid-19dél-koreaedzésedzőteremjárványügyi szigorításokkonditeremkoronavírusMAGYARORSZÁGSzórakozásszöulzene

Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt

Dél-Korea hétfőtől a legszigorúbb Covid-19-cel kapcsolatos járványügyi korlátozásokat vezet be a főváros területén, hogy megfékezze a negyedik hullámot, mivel a napi megbetegedések száma újabb rekordot döntött, amikor egy nap 1316 új beteget találtak – írja a szingapúri The Strait Times.

Az egészségügyi tisztviselők arra figyelmeztettek, hogy a legutóbbi hullám a növekvő számú kisebb csoportos fertőzések miatt jelentősen elhúzódhat, és a hónap végére a napi megbetegedések száma meghaladhatja a 2100-at is.

A legmagasabb, 4. szintű szabályok értelmében, amelyek két hétig, július 25-ig tartanak Szöulban, Kjonggi tartományban és Incshon városban minden éjszakai szórakozóhelyet bezárnak, és este 6 óra után csak két ember találkozhat egymással, annál több nem.

Egyébként ezt megelőzően legfeljebb négyfős csoportok gyűlhettek össze.

Az összes óvoda és iskola július 14-től július 25-ig, a nyári szünet kezdetéig teljesen online fog működni.

Az éttermek csak este 10 óráig kínálhatnak étkezési szolgáltatásokat, míg az olyan létesítményeknek, mint a koncerttermek, mozitermek, karaoke termek és internetkávézók este 10 órakor be kell zárniuk.

A beltéri sportlétesítmények szintén este 10 óráig üzemelhetnek, de vannak szabályok, amelyek megakadályozzák, hogy a termekben tartózkodók megferőzzék egymást.

A futópadon futóknak 6 km per óra alatt kell tartaniuk a sebességüket, míg az olyan csoportos órákon, mint az aerobic, a zumba és a spinning, 120 bpm-es tempójú alatti zenét kell hallgatniuk.

Lady Gaga Bad Romance című száma például 119 bpm, míg Katy Perry Fireworks című száma 122 bpm-es.

A sportesemények tovább folytatódhatnak, de nézők nélkül, míg a vallási tevékenységeknek teljes egészében online kell megtartani. Minden gyűlés és tüntetés tilos, kivéve azokat, amelyeken csak egy személy vesz részt.

Dél-Koreában péntekig összesen 165 344 fertőzöttet azonosítottak a koronavírus-járvány kezdete óta, miután a napi adatok három egymást követő napon 1200 fölé emelkedtek.

The post Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt first appeared on 24.hu.

Related posts

Műanyaggal teli cet sodródott partra

MOCOHU

Egyre több az új fertőzés Oroszországban, Moszkvában megint korlátozásokat vezetnek be

MOCOHU

Kifosztották az egyik siófoki hotel széfjeit, amiket nem tudtak kinyitni, elvitték

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This