11.8 C
Budapest
May 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stíluserős antóniaMAGYARORSZÁG

Erős Antónia: 70 évesen is híradóznék, ha szellemileg friss vagyok, és hagyják is

A híradós a Blikknek nyilatkozott a napokban szakmájáról, annak kezdetéről, illetve arról, miként tekint karrierjére a következő évtizedekben.

Akkor lesz jó híradós valakiből, ha a szakma ranglétráját végigjárta. Riporterként kezdtem, majd szerkesztőként dolgoztam, és csak évek múltán kerültem képernyőre, de azt gondolom, 27 évesen ez még így is fiatalon történt. Nekem valahogy mindig is a híradózás volt való, és ez most is így van. Színes ez a szakma és nagyon jó a csapat, nehéz is összegezni ezt a 23 évet, hisz ha az amerikai példát nézem, ahol 60-70 évesen is képernyőn vannak a híradósok, akkor még csak a pályám felénél tartok. Ebből a szempontból szerencsés a szakmám, mert minél több időt tölt el az ember a képernyőn, annál hitelesebb. Akár hetvenévesen is híradóznék, persze ha szellemileg teljesen friss vagyok, és hagyják is

– mesélte Erős, aki azt is hozzátette, a tévénézőktől általában azt a véleményt kapja, hogy fiatalabb, véknyabb és magasabb, mint ahogy a tévében látszik. Továbbá nagyon szigorúnak is látják őt, a híradós ezzel kapcsolatban azt gondolja, faarccal születhetett, nem igazán vannak ráírva az érzelmei.

The post Erős Antónia: 70 évesen is híradóznék, ha szellemileg friss vagyok, és hagyják is first appeared on 24.hu.

Related posts

Látványos villanást észleltek Ausztrália felett

MOCOHU

Lezuhant egy hőlégballonról, aztán elgázoltak egy férfit Izraelben

MOCOHU

Már jegesedik a Balaton

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This