20.6 C
Budapest
May 7, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
augusztus 20BelföldidőjárásMAGYARORSZÁG

Kellemes nyári idő lesz a hosszú hétvégén

Folytatódik a napsütéses, jellemzően 30 Celsius-fok körüli meleg idő a hosszú hétvégén. Heves zivatarok nem várhatók, csak helyenként lehet záporeső – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken, augusztus 20-án a réteges gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható általában csapadék nélkül, ugyanakkor a Dunántúlon egy-egy futó zápor nem kizárt. A légmozgás mérsékelt lesz. Hajnalban 7-16, délután 26-30 fok lesz.

Szombaton is sok napsütés várható többnyire kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Elsősorban északkeleten, északon fordulhat elő záporeső. Néhol időnként megélénkül az északi-északnyugati szél. A minimumhőmérséklet 7 és 17 fok között valószínű. A nappali maximumok 26-30 fok között alakulnak.

Vasárnap is előfordulhat egy-egy zápor, de emellett napos időre lehet számítani kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 8-18, a délutáni órákban 27-31 fokot mérhetnek – olvasható az előrejelzésben.

The post Kellemes nyári idő lesz a hosszú hétvégén first appeared on 24.hu.

Related posts

125 millió dollárt küldenek az amerikaiak az ukrán elektromos hálózat helyreállításához

MOCOHU

Peking kiakadt Joe Biden Japánnak tett ígéretén

MOCOHU

Varga Viktor egy vonallal rajzolta meg Totemes csapattársát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This