16 C
Budapest
May 2, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldelőválasztásMAGYARORSZÁGmellár tamásmszppárbeszédpécs

Nagyon úgy néz ki, hogy Mellár Tamás visszalépett az előválasztáson való indulástól Pécsen

A Szabad Pécs és a Telex is azt írja, hogy Mellár Tamás visszalépett, mégsem indul el az ellenzéki előválasztáson. A Szabad Pécs szerint erről levelet is küldött a Civil Választási Bizottságnak. A lap azt is hozzáteszi, hogy olyan információt is hallottak, amely szerint Mellár visszavonta a visszalépését, de ezt nem erősítette meg senki.

Mellár indulását a Telex szerint ellenezte a helyi MSZP. A lap azt írja, bár a két baloldali párt országos választási együttműködése alapján az MSZP és a Párbeszéd nem indít egymás ellen jelölteket már az előválasztáson sem, Pécsen nem sikerült megegyezni: a Párbeszéd Mellárt, a szocialisták pedig Bodnár Imrét, Péterffy Attila polgármester ügyvédjét akarta indítani, és a héten záruló ellenzéki előválasztáson is mindkettőjüket regisztrálták elsőre.

Az MSZP fellebbezett az indulás ellen, és ilyenkor a pártok vezetői döntenek az indulásról. Erre nem fog sor kerülni, mert Mellár közben visszalépett, így Bodnár Imre lesz az MSZP-Párbeszéd jelöltje. A Szabad Pécs szerint ez nem jelenti azt, hogy Mellár nem újrázhat a parlamentben, mert befutó helyet kaphat a közös listán.

The post Nagyon úgy néz ki, hogy Mellár Tamás visszalépett az előválasztáson való indulástól Pécsen first appeared on 24.hu.

Related posts

Senki sem akarja kifizetni Amerika legdrágább lakóházát

MOCOHU

Indul a fokozatos nyitás: ezek a szabályok érvényesek mától

MOCOHU

Szex az első randin: mikor jó és mikor nem?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This