19 C
Budapest
May 7, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGtiltott teljesítményfokozó

Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök

Teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztály egy 37 éves nyíregyházi férfival szemben.

K. Zs.-t pár nappal ezelőtt egy nyíregyházi társasház garázsában érték tetten, miközben ismeretlen összetételű teljesítményfokozó szert injekciózott egy férfi szervezetébe  pénzért. A rendőrök a garázsban, valamint a férfi lakóhelyén is nagy mennyiségben találtak, és foglaltak le különböző fajtájú gyógyszeripari teljesítményfokozó szereket, valamint nagy kiszerelésben tárolt eddig ismeretlen összetételű folyadékokat és porokat, amelyek a férfi által előállított teljesítményfokozó szerek alapanyagai lehettek.

A rendőrök több száz fiolát, injekciós tűt és fecskendőt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a férfi rendszeresen adott át az ügyfeleinek tiltott teljesítményfokozó szernek minősülő anyagokat. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit előállították, és teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a szakértő bevonásával folyamatban lévő büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

The post Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök first appeared on 24.hu.

Related posts

Rekordmagas, 27 millió dolláros kártérítést kap George Floyd családja

MOCOHU

Kétmillió kilométert is meg lehet tenni egy Teslával

MOCOHU

Luxuslakóházzá változhat az egykori Ankert épülete

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This