19.4 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
divatkockás ingMAGYARORSZÁGNagyvilágorbán viktorszabadka

Orbán Viktor kockás ingben péntektől vasárnapig, a rádiótól Szabadkáig

Figyelemmel kísérve a miniszterelnök nyilvános megjelenéseit,  szembeötlő, hogy Orbán Viktor visszatért régi nagy kedvencéhez, a kockás inghez. A kormányfő az elmúlt napokban szinte semmit nem is változtatott öltözködési stílusán.

Úgy tűnik, teljesen rehabilitálta az egykori diák- és tanárlázadás jelképének számító kockás inget, amelynek immár akár reklámarca is lehetne. Péntek hajnalban abban bukkant fel az állami rádióban (kiemelt kép), majd később az idősek között.

Orbán Viktor Facebook-oldala szerint vasárnap délután a kockás ingben sütött süllőt Lázár Jánossal is, majd abban kirándult Szabadkára is. Erről már a Szabad Magyar Szó írt. Többször is.

Orbán Viktor nem hivatalos látogatásáról ő maga nem osztott meg képet, de több fotó, szelfi is felkerült a közösségi hálóra arról, hogy járt a Városháza kilátójában, dísztermében.

A látogatás azért különösen érdekes, mert a portál szerint a magyar kormányfő vasárnap egy szabadkai étteremben ebédelt, miközben hivatalosan egykori miniszterével falatozott. Az biztos, hogy Szabadkán fotó készült arról is, hogy délután törökkávét vett, természetesen kockás ingben.

The post Orbán Viktor kockás ingben péntektől vasárnapig, a rádiótól Szabadkáig first appeared on 24.hu.

Related posts

Mészáros Lőrinc exfelesége eladta tévécsatornáit

MOCOHU

Nem viselt maszkot, majd maga alá pisilt egy 24 éves férfi a repülőn

MOCOHU

Jogosítványt szerzett krosszmotorra egy vak férfi Ausztráliában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This