19.7 C
Budapest
April 30, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
billie eilishglastonbury fesztiválKultúraMAGYARORSZÁGmuzsika

Billie Eilish lesz a valaha volt legfiatalabb szóló fő fellépő a Glastonbury fesztiválon

Billie Eilish lesz minden idők legfiatalabb szóló előadója, aki a Glastonbury fesztivál kiemelt előadójaként lép fel jövőre a péntek esti műsorsávban. A 19 éves popikon az Instagramján már megelőlegezte a hírt, és egy olyan fotót posztolt, amelyen egy Glastonbury kapucnis pulóverben vigyorog, „2022” felirattal. Ezt most a fesztivál társszervezője, Emily Eavis hivatalosan is megerősítette: „Ez tökéletesnek tűnik a visszatérésünkhöz, és alig várom!”

Eilish 2019-ben debütált a Glastonburyn, és vasárnap délután egy zsúfolásig megtelt nézőtér előtt egy kisebb színpadon lépett fel. Azóta idén év elején kiadta második albumát, a Happier Than Evert, széleskörű elismerés közepette. Az énekesnő 20 éves és hat hónapos lesz, amikor a fesztivál fő műsorsávjában léphet fel. A Glastonbury eddigi legfiatalabb fő fellépője Mark Hamilton volt a brit Ash együttesből, aki körülbelül 20 éves és három hónapos volt, amikor az együttes 1997-ben Steve Winwoodot váltotta headlinerként. Az Ash frontembere, Tim Wheeler akkor 20 éves és öt hónapos volt, a trió harmadik tagja viszont már elmúlt huszonegy akkor. Szóló előadóként pedig Eilish a legfiatalabb, írja a Guardian.

Ő az első húzónév, akit bejelentettek a 2022-es fesztiválra, amelyre a Glastonbury szervezői sikeres visszatérésként számítanak, miután a Covid miatt a 2020-as és 2021-es rendezvényeket is le kellett mondani.

The post Billie Eilish lesz a valaha volt legfiatalabb szóló fő fellépő a Glastonbury fesztiválon first appeared on 24.hu.

Related posts

Balla Irma-gyilkosság: új bizonyíték kerülhetett elő

MOCOHU

Hónapokat kell várni Kínában a válás előtt: az új szabály miatt 70 százalékkal kevesebben akarnak válni

MOCOHU

Végleg elege lett Trumpból a republikánusok erős emberének

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This