19.7 C
Budapest
May 4, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldegyenes beszédelőválasztáselőválasztás 2021karácsony gergelyMAGYARORSZÁGmárki-zay péter

Márki-Zay Péter: Karácsony bejelentésén én is ott leszek holnap

A kormányváltásért minden áldozatra képes vagyok, de mindent kielemezve arra jutottak, hogy ha ő visszalép, azzal Dobrev Klárát segítették volna, aki nem tudta volna megnyerni Orbán Viktorral szemben a választást, mondta el Márki-Zay Péter az Atv Egyenes Beszéd című műsorában, majd Karácsony Gergelyt idézve hozzátette:

Megérkezett a villamos.

Márki-Zay folyamatosan megbízható adatoknak nevezte azokat a felméréseket, amelyek szerint ő nyerne a második fordulóban jobban, ha Karácsony visszalépne, és megvásárolt kutatásoknak nevezte azokat, amelyek szerint ez fordítva történne.

Márki-Zay Péter elmondta, hogy nagyon büszke Dobrev Klára eredményére, és arra, hogy Magyarország nyitott a női politikusokra. Szerinte Orbán Viktor egy többszáz millió forintos kampányt épített fel arra, hogy a magyarok reflexből elutasítják Gyurcsány Ferencet. Szerinte ezért Dobrev Klára, minden kiválósága ellenére, a lottóötös Orbán Viktor számára.

Egyetlen dolog változott, nem rántottam félre a kormányt.

– mondta el Márki-Zay Péter arra, hogy korábban azt mondta, ha Karácsony Gergely nem hajlandó visszalépni, ő félre fogja rántani a kormányt. Azt is elmondta, hogy szerinte már nem neki kellett félrerántania a kormányt.

Végül elmondta, hogy ő is ott lesz azon a bejelentésen, amelyen Karácsony Gergely valószínűleg bejelenti a visszalépését.

(Cikkünk folyamatosan frissül)

The post Márki-Zay Péter: Karácsony bejelentésén én is ott leszek holnap first appeared on 24.hu.

Related posts

Dánia elgázolta a románokat a női kézilabdavébén

MOCOHU

Kijárási tilalom és teltház az intenzív osztályokon az egyik kedvelt görögországi turistacélpontban

MOCOHU

Eltűnt egy 13 éves rákócziújfalusi lány

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This