13.9 C
Budapest
May 9, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kiszel tündeMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kiszel Tünde: Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal, de ez nem az én utam

A Sláger TV egyik műsorában tűnt fel a napokban Kiszel Tünde, aki a plasztikáztatás kapcsán kezdett elmélkedésbe – szemlézte az nlc.hu. A naptárdíva elmondta, ő nem akar kés alá feküdni csak azért, hogy megállítsa az idő múlását.

Manapság egyre hétköznapibbá válik a plasztika, de én nem szeretnék kés alá feküdni. Persze az teljesen más, ha valakinek egészségügyi okokból végeznek ilyet, például ha már nem lát rendesen, mert a szemhéján annyira megereszkedett a bőr. Minden más esetben tőlem nagyon távoli ez a dolog. Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal. Ez biztos, hogy nem az én utam. Én azt vallom, hogy ha a lelkünk rendben van, harmóniában vagyunk magunkkal, máshogy, sokkal szebben öregszik az ember. Inkább ennek a megélésére, elfogadására érdemes törekedni

– fogalmazott Kiszel Tünde, aki nemrég jelentette be, hogy 2022-es naptára történelmi tematikájú lesz, a címlapra Kleopátrának öltözött be.

Kapcsolódó
Kiszel Tünde jövő évi falinaptára a történelemre épül, Kleopátrának öltözött a címlapra

Létezik jobb karácsonyi ajándék a fa alá?

The post Kiszel Tünde: Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal, de ez nem az én utam first appeared on 24.hu.

Related posts

Andy Warhol által írt, különleges szakácskönyv kerül árverésre

MOCOHU

Huszonöt éve gyilkolták meg Tupac Shakurt

MOCOHU

Építőipar: előny a saját zsalupark

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This