19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyisaszegi testvérgyilkosítéletMAGYARORSZÁG

Kilenc év fegyházat kapott az isaszegi testvérgyilkos

Kilenc év fegyházra és kilenc év közügyektől eltiltásra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2019 nyarán megölte a testvérét Isaszegen.

A testvérek már régóta rosszban voltak egymással egy örökség miatt. A későbbi áldozat az élettársával és hat kiskorú gyermekével az isaszegi otthonában tartózkodott, amikor megérkezett hozzájuk a bátyja.

A nappaliban a testvére élettársa tartózkodott, akitől megkérdezte, hol van a fivére, akit életveszélyesen megfenyegetett. A férfi kilépett a fürdőszobából, majd a fivérét meglátva a kertbe szaladt. A bátyja azonban utána ment és a nála lévő késsel és ásóval közelített felé. A

férfi hátrálni kezdett, majd a közelben lévő fészerből magához vett egy lapátot, amelynek a nyelével a rá támadó testvére fejére ütött. Ezt követően a vádlott szíven szúrta az öccsét , majd kocsiba ült és elmenekült a helyszínről. Bár a mentők kórházba szállították, a megszúrt férfi a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére meghalt.

A bíróság kilenc év fegyházra ítélte az elkövetőt emberölésért.  A döntést az ügyész tudomásul vette, míg a letartóztatásban lévő férfi és védője enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

The post Kilenc év fegyházat kapott az isaszegi testvérgyilkos first appeared on 24.hu.

Related posts

Kettészakad az ország: nyugaton napsütés, keleten felhők

MOCOHU

Miller Dávid új videóklipjében egy életérzést próbál átadni a kocsiból

MOCOHU

Magyar srác állított fel új Guinness-rekordot

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This