25.3 C
Budapest
May 21, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bata évabereczki zoltánMAGYARORSZÁGSzórakozás

Bereczki Zoltán sétarepülés közben akarta megkérni felesége kezét, végül steakvacsora közben tette meg

A LifeTV-n beszélt arról Bereczki Zoltán, hogy Bata Évát nemrég feleségül vette, ám a lánykérés nem úgy sikerült, ahogy eredetileg eltervezte. Nagyon romantikusan azt ötlötte ki, hogy elviszi sétarepülésre a színésznőt, aztán majd ott jól meglepi.

A tervem az volt, hogy kirakatom a mezőre egy feliratba. Már megvolt a hely, le volt beszélve, de a pandémia minden ilyet keresztbe húzott. Így egyszerűen csináltam egy steakvacsorát és akkor ott megkértem. Megpróbáltam a konyhai tudásommal lenyűgözni, a végén meg ez a klasszik remegő kéz… visszamenőleg mesélte, hogy azt látta, valami nem okés, azt hitte, rossz a hús és rosszul vagyok. Nagyon izgultam, aztán mikor elszedtem előszedni a dolgot, mintha fogalmazás gátlót vettem volna be. Teljes káosz volt a dolog. Egy ember volt, aki nálam is összeomlott, az a Vica. Üvöltve bőgés a másik oldalon. Én szemét módon elővettem a telefonomat és levideóztam.

The post Bereczki Zoltán sétarepülés közben akarta megkérni felesége kezét, végül steakvacsora közben tette meg first appeared on 24.hu.

Related posts

Ezért esett egymásnak Anglia és Hollandia

MOCOHU

Ilyen csodás kapusteljesítményt nem láttunk még a kézilabda-Eb-n

MOCOHU

Idehaza még mindig potom pénzért lehet szállást találni

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This