14.4 C
Budapest
May 3, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGrowentaTech

Karácsonyi ajándék tipp

A ROWENTA a gyors autókból merített ihletet a népszerű Forever Sharp hibrid szakállvágjához. A Formula 1®-t a motorsport királyi sportágakához hasonlóan,  a ROWENTA egy precíz, és gyors eszközt fejlesztett ki, amely nap mint nap gondoskodik az arcszőrzet stílusos formázásáról. Ráadásul a Rowenta Forever Sharp Formula 1® Hybrid szakállvágót nem kell a szervizbe vinni pengecserére, pengéi önélezőek, élettartamuk akár 15 év is lehet!

ROWENTA

A Formula 1® Rowenta Forever Sharp (TN604M) hibrid szakállvágó egy praktikus 3 az 1-ben készülék a szakáll vágásához, formázásához és borotválásához. Minden alkalommal tökéletes eredményt biztosít, gyorsan és könnyedén. A szakáll igazán precíz gondozását, még a nehezen hozzáférhető területeken is, a speciálisan tervezett, kétoldalas, kontúros penge látja el, amely kiváló láthatóságot és tökéletes mozgáskontrollt biztosít, így minden ív könnyedén kivitelezhető lesz. A használatot nagymértékben megkönnyíti a mindkét irányban történő borotválás is. Az új testborotva tartozékkal szinte az összes testszőrzetet ápolja i (kivéve az érzékeny ágyék- és hónalj területet). Az optimális hatékonyságnak és a kényelmesebb siklásnak köszönhetően minimális a vágások és a bőrirritáció kockázata. A szakállvágó további előnye, hogy képes megbirkózni a háromnapos borosta, a rövidebb szakáll vagy akár a sűrű, tíznapos szakáll formázásával is – 5 fésűs kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel bármilyen hosszúságú (1-2-3-5-6 mm) szakállt kezelésbe vehet. A nagy teljesítményű motor (8000 fordulat/perc) és a hosszú élettartam is biztosított. A lítium-ion akkumulátor akár 120 percig tartó folyamatos használatot tesz lehetővé, a gyorstöltés pedig mindössze 4 perc töltés után egy teljes borotválkozáshoz elegendő. A készülék 100% -ban vízálló.

ROWENTA

Lépjen be a luxus versenygépek világába, és ismerje meg a mesteri arcápolást a Rowenta Forever Sharp Formula 1® (TN604M) hybrid szakállvágó készülékkel!

The post Karácsonyi ajándék tipp first appeared on 24.hu.

Related posts

Jön az év első tartós hőhulláma

MOCOHU

Minden gond elhárult, Liu Shaoang elutazhatott Pekingbe

MOCOHU

Varga Izabella: Meg vagyunk illetődve

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This