20.6 C
Budapest
May 15, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldkegyelmi ügymagyar péterMAGYARORSZÁGrogán antal

Magyar Péter: Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop

Kedd este újabb poszttal jelentkezett Magyar Péter, melyben bejelentette távozását az MBH Bank felügyelőbizottságából és a Magyar Közúttól, perrel fenyegette meg a propagandasajtót és szabadjára engedett egy szóviccet (természetesen Rogán Antal kárára).
Kiteszem ide a Mészáros-féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra
– írta Facebook-bejegyzésében Varga Judit exférje, aki Novák Katalin lemondása és volt felesége visszavonulása után hirdetett kereszteshadjáratot a NER ellen. Legutóbbi posztjában azt is megírta, hogy a Magyar Közút Zrt. visszaigazolta: a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondását.
Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól
– írta Magyar, hozzátéve, hogy a valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indít, és ha szükséges, személyiségi jog pert is azért, hogy visszatérhessen az eredeti ügyvédi hivatásához és hogy „érezzék a törődést”.
Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak
– fogalmazott Magyar, majd Tiborcz Istvánnak is üzent.
A miniszterelnök veje a Magyar Hang megkeresésére reagált Magyar kijelentéseire. „Ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni” – közölte a kormányközeli vállalkozó, majd kitért Magyarra is, mondván: „vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni.”
Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze
– írta válaszában Magyar.
Kitért arra is, hogy „a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen” megkezdték a lejáratását. Megjegyezte: személyesen sokukkal jó viszonyt ápol, haragudni pedig azért sem fog rájuk, mert „mindenkinek meg kell élnie valamiből”.
Miután beleszállt Tiborczba, a propagandasajtóba és a közpénzen lejárató kampányt folytató megafonosokba, Magyar egy szóviccel búcsúztatta a napot:
Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

Kapcsolódó

A Magyar Közút februártól nem fizet tiszteletdíjat Magyar Péternek, a Mészáros-banknál nem ilyen egyszerű a helyzet
Az MBH-nál a részvényesek közgyűlésén kellene megszavazni Varga Judit exférjének visszahívását, a kormány nem dönthet egyedül.

The post Magyar Péter: Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop first appeared on 24.hu.

Related posts

A rendőrség tagadja, hogy George Floyd tragédiája ismétlődött meg Teplicén

MOCOHU

Vesztegzár alá került két luxusszálloda Svájcban

MOCOHU

Harry herceg elmesélte, hogy feleségét mi tartotta vissza az öngyilkosságtól

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This